Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Bed and Breakfast "de OPEN POORT****"

Algemene info

4
Contactpersoon:
Tilly Gielen
Adres:
Ketsingerdries 32, Tongeren
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Omschrijving

Net buiten het centrum van Tongeren, vlak aan de Demerbron en te midden van het groen, ligt "de OPEN POORT****" een gewezen Haspengouwse vierkantshoeve en eigendom van kunstenares Tilly Gielen.
U logeert in dit karaktervolle erfgoedpand in een juniorsuite, luxe gastenkamer of luxe appartement al naar gelang uw keuze.
Verder beschikt "de Open Poort" over een ruime parking, een prachtige landschapstuin met natuurlijke vijver en verschillende zithoeken met barbecuefaciliteiten en kunnen de gasten ten allen tijde vrijblijvend een kijkje nemen in het enorme schildersatelier van de eigenares. "de Open Poort" ligt op het fiets- en wandelnetwerk en op wandelafstand van het Wijnkasteel van Genoelselderen met zicht op de wijnflanken, het kasteeel van 's Herenelderen en het kasteel van Alden Biesen.
Een verblijf in "de Open Poort****" is synoniem voor luxe, smaak, optimaal comfort en persoonlijke service en een gewaardeerde verblijfplaats voor zowel zakenmensen als toeristen op verkenning in het mooie Haspengouw.
Aanbevolen door: de Guide Michelin, Erfgoedlogies, Karaktervolle Gastenkamers, Toerisme Limburg, Toerisme Vlaanderen enz...VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Algemene info

Contactpersoon:
Tilly Gielen
Adres:
Ketsingerdries 32, Tongeren
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
<