Sign In

Bed and breakfast Start vanaf €75,00

Bed and Breakfast De Vesting

Havenmarkt 8, 2040, Antwerpen, Provincie Antwerpen

Bed and breakfast De Vesting is gelegen in het charmante miniatuurdorpje Lillo aan de rechter Scheldeoever.
Dit vestingdorp, gebouwd in de 16de eeuw ter verdediging van de stad Antwerpen, bevindt zich nu te midden van de Antwerpse haven.
Deze groene parel is geklasseerd door monumentenzorg als dorpsgezicht en straalt nog steeds het nostalgische dorpsleven van weleer uit.
Een wandeling over de dijken, kuieren bij het kleine haventje of tijdens het weekend met de veerboot overzetten naar Doel.
Het doet je vergeten dat je slechts op 15 minuten rijden van het centrum van de stad Antwerpen verwijderd bent.
Onze woning is volledig gerenoveerd in 2008 en bevindt zich centraal op het dorpsplein.

Kamers

We beschikken over 2 2-persoonskamers elk met eigen badkamer met bad of douche, toilet en lavabo. Iedere kamer is uitgerust met LCD-tv en heeft internetaansluiting.

Prijs

Prijzen variëren tussen 75 en 90 euro per kamer ontbijt inclusief Prijzen variëren tussen 75 en 90 euro per kamer ontbijt inclusief Prijzen variëren tussen 75 en 90 euro per kamer ontbijt inclusief

Locatie

Tips Regio

Door gebruik te maken van de veerdienst kan je per fiets het Waasland verkennen. Wandelen kan langs de dijken en het natuurreservaat “de schorre” waar je best onder begeleiding van een gids de typische fauna en flora van de Scheldeoevers kan ontdekken. Na een bezoek aan het poldermuseum weet je hoe de plaatselijke bewoners vele jaren geleden leefden.

Extra informatie

Huisdieren worden niet toegelaten. Parkeerplaats voorzien, fietsen kunnen gestald worden in de garage

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

    Toon beschikbare kamers