Sign In

Deze onvergetelijke natuurrijke Bed & Wellness – Guesthouse neemt u mee in een oase van rust !Eens u binnen bent waant u zich onmiddellijk op vakantie in een mooie unieke natuurlijke omgeving. U vindt er een sauna , een stoombad, een telkens met vers water gevuld massagebad, een ruime binnen- en buitenrelaxruimte en een prachtige zwemvijver waarin alleen de natuur alles onderhoud… u kan dus volop genieten zonder chloor of andere schadelijke producten. Natuurlijk liggen ook badjassen en handdoeken klaar die u kan gebruiken. Ook shampoo, scrubzout, en dergelijke meer zijn ter beschikking Volop en onbeperkt genieten wordt het des te meer als u kiest voor een van de arrangementen. U kan er ontbijten, lunchen, dineren en zelf overnachten !Kortom: wil u even vluchten naar een andere wereld en alles achter u laten ? Verwen u zelf dan in deze prachtige omgeving. Er werd echt aan alles gedacht ! Prachtige omgeving met fantastische uitrusting, mogelijkheid tot massages, lekker eten en drinken, overnachten, … het kan er allemaal. Als u wil kan u zich nadien zelfs opnieuw perfect laten opmaken door een professionele schoonheidsspecialiste. 1 ding is zeker: wie er geweest is, gaat zeker terug !

Kamers

Unit 1 " Twee kabouters aan de zwemvijver" : open haard, dubbele douche, sauna, stoomcabine, jacuzzi, massagebad binnen ( extra). Flatscreen Tv, mini bar, muziek zelf aan te passen, badlinnen, overdekt terras. Unit 2 " de kabouters gaan op reis" ;Huis met drie slaapkamers; bijhorend huis met aparte badkamer, living, keuken voor maximum 6 personen.

Prijs

Vanaf 160 € 2 pers met wellness Vanaf 160 € 2 pers met wellness Vanaf 160 € 2 pers met wellness

Tips Regio

www.westvlaamsescheldestreek.be

Extra informatie

In de unit 1 "twee kabouters aan de zwemvijver" kan er maximum een verblijf worden geboekt van 1 overnachting.

Google Reviews

4,7
42 reviews
 • Frank Godefroidt
  Frank Godefroidt
  3 maanden geleden

  Een aanrader wie tot rust wil komen en genieten van een mooie accomodatie, top!

 • Christel Geebelen
  Christel Geebelen
  11 maanden geleden

  Aangename wellnesservaring met overnachting. Lekkere pasta´s (bolognese en veggie) vooafgegaan door cava en amuses. Ook ontbijt was super verzorgd en uitgebreid. Sauna, Turks stoombad en jaccuzzi waren tip top. Zwemvijver was, zelfs midden in de winter met watertemperatuur van 6°, leuke extra! Rug- en schoudermassage deed deugd! Misschien 1 tip: aan tafel en aan lavabo met spiegel zou iets meer verlichting mogen. Gefeliciteerd Bart en Noémie voor jullie gedrevenheid om alles tot in de puntjes te verzorgen!

 • Michael de waele
  Michael de waele
  een jaar geleden

  Was super leuk maar een all-inn arragement is eigenlijk wel nie all-in want je mag het bubbelbad niet gebruiken die binnen staat en hebben pannekoeken bij gevraagt en ik dacht zal wel niet zoveel zijn maar het heeft ons toch wel €10 gekost voor 4 pannekoeken. De hammam kan je ook nie zelf bedienen je moet bellen om hem aan te leggen dit vond ik ook wat minder. Anders was alles wel zalig

 • wendy dierickx
  wendy dierickx
  5 maanden geleden

  Super, TOP, een echte aanrader voor iedereen 🙂😀

 • Schoups Kimberly
  Schoups Kimberly
  2 jaar geleden

  Ik kwam toe bij de welness we werden ontvangen door een man. Kregen heel snel snel informatie waar ik eigenlijk bij bepaalde dingen d8 dat ik iets wou vragen i.v.m de muziek . Maar onmiddellijk kreeg ik de indruk dat niet iets kon gevraagt worden. Dus !! Plan getrokken .€ 360 voor alle faciliteiten inclusief wat mooi klinkt . Maar de mooie droom was snel over ik ga nooit met vakantie te druk heel druk met kids en zaken . Na 11 jaar neem ik eens een wellness wat een tegenslag . Prive zeiden ze ? Om 11 uur komt de man wie ons ook een heel bondige rondleiding gaf op ons gehuurde (priveeee) kamer plaats ! Om even de jacuzzi uit te zetten . De lichten gingen plots uit we zaten buiten te genieten . We zijn uiteindelijk snel binnen gegaan ja hallo privee toch ? Hij heeft wel gezegt dat hij om 23 uur zou langskomen maar. Dit kan niet vind ik. Je zou voor minder binnen vluchten. Mijn man ging buiten en vroeg kan het voor morgen een uur later ontbijt ? Waarop we een antwoord kregen ja maar dan geen massage . OK . Ik betaalde al in deluxe hallo massage is ook inbegrepen . Ik voelde een hele n8 dat ik heel erg op men hoede moest zijn ik heb gevraagt aan men man middernacht om naar huis te gaan . Heel erg teleurgesteld en droef na 11 jaar een dagje weg met ons 2 en zo een triestige boel !! Ook kwà eten buiten de sla diepvries !!! Gemakkelijk en goe verdient. Ik ben ook zelfstandig . Het ergste van alles was , de lichten gaan uit klokslag 23 uur . Volkomen begrip voor de faciliteiten buiten . Ook voor geburen en lawaaihinder. Maar dat het bubbelbad op de kamer perfect afgesloten van buiten ook geen kik meer gaf dacht ik van amaaai 360 euro om dan om 23 uur te gaan slapen . Een goeie tip, voor de uitbaters ! Mensen komen bij jullie om te genieten misschien iets meer vriendelijkheid verwacht !! Laat mensen genieten en toch TENMINSTE het bubbelbad op de kamer actief houden . Buiten alles van dit heel mooi . Zwemvijver ook mooi.maar ik ga meer voor de bediening vriendelijkheid en hoffelijkheid. Waar ik vandaag jammer genoeg nog bij veel mensen te weinig zie. Klant is koning , heel teleurgesteld om 8:30 sochtends al vertrokken.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID