Sign In

Aan de rand van de stad, in Berchem, op het gelijkvloers van haar gezellige huis uit het begin van vorige eeuw, verwelkomt Kaat je graag in één van de twee kleurrijke kamers met prachtige muurschilderingen. Prunus Serrulata (japanse kers) of Hibiscus. Beide kamers beschikken over eigen sanitair, digitale tv en comfortabele boxsprings. Draadloos internet staan ter beschikking van de gasten.

Kamers

Twee kamers : - Prunus Serrulata (japanse kers) in tere roze tinten gecombineerd met eigentijds groen, slaap je heerlijk tussen de bloemen en vogels. Achter een valse wand vind je douche, lavabo en toilet. - Hibiscus : zacht groen en blauw gecombineerd met sterke kleuren, bloemen en vlinders zorgen voor een heel andere sfeer in deze kamer met aparte badkamer met ligbad. Deze kamer geeft uit op het terras. In beide kamers slaap je heerlijk rustig op comfortabele boxsprings.

Prijs

€60.00 voor 1 persoon/nacht €80.00 voor 2 personen/nacht €120.00 voor 3 personen/nacht €140.00 voor 4 personen/nacht €10 korting op de kamerprijs vanaf meerdere nachten extra €5 korting indien u geen ontbijt wenst. €60.00 voor 1 persoon/nacht €80.00 voor 2 personen/nacht €120.00 voor 3 personen/nacht €140.00 voor 4 personen/nacht €10 korting op de kamerprijs vanaf meerdere nachten extra €5 korting indien u geen ontbijt wenst. €60.00 voor 1 persoon/nacht €80.00 voor 2 personen/nacht €120.00 voor 3 personen/nacht €140.00 voor 4 personen/nacht €10 korting op de kamerprijs vanaf meerdere nachten extra €5 korting indien u geen ontbijt wenst.

Tips Regio

Vlakbij het fietspad dat de twee grootste parken van Antwerpen met elkaar verbindt, vlakbij tram en bushaltes naar de stad. Je gastvrouw vertelt je graag waar je moet zijn in deze bruisende stad, waar er wat te beleven valt.. Perfecte uitvalsbasis om ook andere Vlaamse steden te verkennen. (Berchem Station is vlakbij)

Extra informatie

Fietsen kunnen in de garage. Fietsen te huur voor €5.00 per dag per fiets. Geen huisdieren. Kamers zijn rookvrij maar je kan rustig roken op het terras of in de tuin. Gastvrouw spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Noties Duits.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID