Sign In

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

  Gasthof Groenhove, een oase van rust op een boogscheut van het historische centrum, laat U zeker niet onverschillig. Het beperkte aantal kamers staat borg voor een persoonlijk onthaal en een familiale sfeer.

  Kamers

  De 6 kamers zijn stijlvol en romantisch ingericht met modern comfort: badkamer, televisie, videorecorder, telefoon, draadloos internet, minibar en kluis. Onze familiekamer bestaat uit 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin met 2 of 3 kinderen.

  Prijs

  Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, het aantal nachten en de periode van het jaar. Vraag ons dus gerust vrijblijvend een offerte aan. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, het aantal nachten en de periode van het jaar. Vraag ons dus gerust vrijblijvend een offerte aan. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, het aantal nachten en de periode van het jaar. Vraag ons dus gerust vrijblijvend een offerte aan.

  Tips Regio

  Bij aankomst in ons hotel krijgt u een kaartje van Brugge met alle nuttige informatie zodat u onmiddellijk kunt genieten van al het moois dat Brugge te bieden heeft.

  Geeft beoordeling

  Een reactie achterlaten

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Service
  Waarde voor uw geld
  Locatie
  Netheid