Sign In

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

  Bed and breakfast Start vanaf €80,00

  Bed and Breakfast Les Buissons

  Rue Des Dolmens 30, 6940, Durbuy, Luxemburg
  Bezoek website

  Deze chambres d’hôtes erkend en gekeurd door het Waalse Gewest is gelegen aan de rand van het Dolmendorp Weris op amper 7 km van Durbuy. Les Buissons werd twee jaar terug omgetoverd tot een verblijf met respect voor alle oude waarden, de woning omvat 5 kamers met allen eigen douche , toilet en lavabo. Tevens is leefruimte en eetplaats open voor de gasten tijdens de dag . De boomgaard is in de zomer een geliefd oord van rust en verfrissing. Wie van wandelen en fietsen houdt , bij wie natuur en rust het reismotief is en daarboven graag culinair verwend wordt, dan is er maar één adres …….Les Buissons. In de omgeving zijn tal van mogelijkheden voor sportieve activiteiten – uitgestippelde wandelroutes – golf of bezienswaardigheden. Men kan er bij aankomst gebruik maken van de mogelijkheid om aan tafel bij te schuiven voor een rijkelijk diner gemaakt van lokale ingrediënten.

  Kamers

  5 Kamers met allen eigen douche - toilet en wastafel. Alle kamers zijn verschillend en ingericht met respect voor de oude waarden van de woning. Alle kamers bevatten extra grote bedden van 2m00 lengte en zelfs twee die 2m20 lang zijn. Overal draadloos internet beschikbaar. Voor reservering email of telefoon daar we nergens bezettingskalender online hebben.

  Prijs

  Kamer met ontbijt 75 € ( per nacht voor twee personen ) op basis van minimum 2 nachten. Kamer met ontbijt 80€ ( per nacht voor twee personen ) op basis verblijf slechts één nacht. Eén kamer heeft extra bed voor de prijs van 35 € per nacht ontbijt inbegrepen. Kamer met ontbijt 75 € ( per nacht voor twee personen ) op basis van minimum 2 nachten. Kamer met ontbijt 80€ ( per nacht voor twee personen ) op basis verblijf slechts één nacht. Eén kamer heeft extra bed voor de prijs van 35 € per nacht ontbijt inbegrepen. Kamer met ontbijt 75 € ( per nacht voor twee personen ) op basis van minimum 2 nachten. Kamer met ontbijt 80€ ( per nacht voor twee personen ) op basis verblijf slechts één nacht. Eén kamer heeft extra bed voor de prijs van 35 € per nacht ontbijt inbegrepen.

  Tips Regio

  Bezoek aan Durbuy Bezoek aan Chateau de Modave Bezoek aan Radadesch Bezoek kasteel de Jehay Wandeltochten te paard Uitgestippelde wandeltochten vanaf het verblijf. Le lit du diable - la pierre heyna - les dolmens Steengroeve van puddingsteen Voor wie van versnaperingen houd, chocoladebedrijf Defroidemont of cyrilchocolat. Voor wie het eerder een natje moet zijn, brouwerij Mackloff in Durbuy of Fantome in Soy.

  Extra informatie

  Geen huisdieren toegelaten. Internet gratis beschikbaar. Mogelijkheid tot stalling fietsen of motoren. Ruime parking voor wagens naast de woning.

  Geeft beoordeling

  Een reactie achterlaten

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Service
  Waarde voor uw geld
  Locatie
  Netheid