Sign In

Vinkenbos is een charmante, volledig nieuwe structuur met drie gastenkamers op de binnenkoer van een gerestaureerde hoeve. In de gastenruimte, waar ook het ontbijt geserveerd wordt, staan een ijskast, een ruim assortiment drank, een microgolfoven, een espressomachine en een waterkoker ter beschikking. Alhoewel de boerderij vlakbij de afrit E40 Luik-Brussel ligt en op slechts enkele minuten van het industriepark Haasrode, vindt U er een oase van rust, aan de rand van het Meerdaalwoud en in de buurt van de Zoete Waters. Op de binnenkoer vindt U ook stallingen voor drie paarden (paarden zijn ook welkom!). Bent U op zakenreis, of wil U er gewoon even tussenuit,… onze B&B biedt wat U nodig heeft.

Kamers

Drie nieuwe kamers met elk een eigen karakter. Allen beschikken ze over luxueuze Treca bedden, Internet (in de prijs begrepen), digitale radio en flatscreen TV met uitstekende geluidsinstallatie, vloerverwarming en een comfortabele badkamer met douche en een prachtig uitzicht over de mooie binnenkoer met paardenstallen, of de gloeiende weiden en het bos.

Prijs

1 persoon: 90 Euro per nacht; 2 personen: 100 Euro per nacht. Inclusief ontbijt - Taksen en BTW inbegrepen 1 persoon: 90 Euro per nacht; 2 personen: 100 Euro per nacht. Inclusief ontbijt - Taksen en BTW inbegrepen 1 persoon: 90 Euro per nacht; 2 personen: 100 Euro per nacht. Inclusief ontbijt - Taksen en BTW inbegrepen

Tips Regio

Ideaal voor boswandelingen en fietstochten (Meerdaalwoud - Zoete vijvers) of voor een bezoek aan de studentenstad Leuven. Paarden zijn welkom : uitstappen te paard beginnen aan de B&B !

Extra informatie

Wij bieden U ook onze diensten aan voor een herstel na hospitalisatie. Om te weten of we aan uw specifieke noden of verwachtingen kunnen voldoen, hadden wij graag een voorafgaand gesprek.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID