Sign In

Bed and breakfast Start vanaf €95,00

Bed and Breakfast Haspenhoeve

Dorpsstraat 4, 3717, Herstappe, Limburg
Bezoek website

De Haspenhoeve is gelegen in de kleinste zelfstandige gemeente van België: Herstappe. Dit pareltje van Haspengouw pronkt in een oase van rust, midden in de natuur en vlakbij het fiets- en wandelroutenetwerk Limburg. Herstappe, gelegen in het zuiden van Haspengouw, ook wel het Toscane van Limburg geheten, is slechts één vierkante kilometer groot en behelst twee straten en enkele huizen rond de kerk. Kortom, in Herstappe is alleen vredige stilte, duidelijk hoorbaar! De Haspenhoeve is een authentieke vierkantshoeve, waarvan het oudste gedeelte dateert van 1782. De Hoeve heeft zes ruime en goed uitgeruste gastenkamers met elk een eigen ingang, badkamer en toilet. De ontbijtzaal, die tevens als multifunctionele ruimte dienst doet, is ondergebracht in een bijgebouw met afzonderlijke ingang. In dit bijgebouw zijn ook 3 vergaderzalen voor maximaal 150 personen. In dit unieke kader zijn rust, wandel – en fietsplezier dé belevenissen bij uitstek. Maar er is natuurlijk meer : binnen handbereik ligt Tongeren (10’), Luik (15’), Maastricht (20’) Hasselt (25’) en Aken (45’). Zo kun je ook stellen dat de Haspenhoeve in het centrum van de Euregio ligt! Organiseer uw meetings en conferenties in het kleinste dorp van Belgie, 4 vergaderzalen tot uw beschikking, aparte parking en catering op aanvraag. Ook ideaal voor teambuildings, product presentaties, babyborrels, lunches, diners, verjaardagsfeesten, wijnproeverijen in onze authentieke wijnkelder. Aarzel niet en reserveer nu : [email protected] of bel 0475/60 88 10

Kamers

6 ruime luxieuze kamers met privé badkamer met douche en toilet waarvan éen kamer is uitgerust met een kleine keuken allen uitgerust met flatscreen, haardroger, waterkoker, toegang tot het WIFI netwerk, zeer ruime kamers (minimaal 30 m²/kamer), gratis koffie en thee

Prijs

Kamers vanaf 95,-€ per nacht ontbijt inbegrepen. Eten bij de Chef, menu 3-gangen vanaf 35,-€ exclusief wijnen, enkel na reservatie. Kamers vanaf 95,-€ per nacht ontbijt inbegrepen. Eten bij de Chef, menu 3-gangen vanaf 35,-€ exclusief wijnen, enkel na reservatie. Kamers vanaf 95,-€ per nacht ontbijt inbegrepen. Eten bij de Chef, menu 3-gangen vanaf 35,-€ exclusief wijnen, enkel na reservatie.

Tips Regio

De Haspenhoeve is dé gedroomde verblijfsplaats voor fietsers met de verschillende prachtige fietsroutes in de omgeving. FIETSKNOOPPUNT 115 Voor de deur komt de wandelroute “Jan zonder Vrees” voorbij met de keuze uit twee routes (5,5 en 9,5 km), een verharde weg, het geluid van vogeltjes en een kabbelend beekje op de achtergrond, niets is zo rustgevend als wandelen in Herstappe op de zonovergoten heuvels met goud rijpende tarwe , donkergroen bietenloof en zacht ruisende gerst. Tongeren : Ontdek de oudste stad van België met zijn Romeinse verleden, het prachtige internationale Gallo Romeins museum, het standbeeld van Ambiorix, Unesco-beschermd Begijnhof, religieuze bouwwerken, de Romeinse en Middeleeuwse omwalling en de grootste Antiekmarkt van de Benelux, iedere zondagochtend vanaf 5.00u. Tongeren is gezellig shoppen in winkelstraatjes in het historische centrum van de stad, maar ook het nieuwe Retail Park “Forum Tongeren” is een aanrader! Er bevinden zich maar liefst 31.188 m² winkeloppervlakte. Luik, la Citée Ardente, is een bruisende stad met zowel mooi gerestaureerde historische gebouwen als eigentijdse constructies zoals het station van Luik-Guillemins, ontworpen door de bekende Spaanse architect Calatrava. Je kan er kunst en cultuur opsnuiven en leuk winkelen voor wie daar van houdt. Op zondag kan je de bekende La Batte markt bezoeken, de oudste en grootste markt van België. Maastricht, keramiekstad en hoofdplaats van de Nederlandse provincie Limburg, is een van de oudste steden van onze noorderburen. De gezellige terrasjes aan het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouwe-plein, de oude Sint Servaaskerk, het Bonnefantenmuseum, de verkeersvrije winkelstraten, zullen je zeker niet teleurstellen. Sint-Truiden wordt niet alleen de fruitstad genoemd, maar ook de abdijstad of marktstad. Met onder andere haar mooie stadhuis met belfort, unieke begijnhof, dat is opgenomen op de lijst van het werelderfgoed van UNESCO, het Festraetsuurwerk en de abdij van Sint-Truiden is deze stad zeker een bezoekje waard.

Extra informatie

Eigenzinnig vergaderen in de Haspenhoeve.... Ervaar het unieke karakter van vergaderen in Herstappe, dat naast de inspirerende omgeving, ook absolute rust biedt. Onze 3 vergaderruimtes zijn uitgerust met professionele presentatiemogelijkheden en bieden voldoende gratis parkeergelegenheid. Ga na de vergadering eens lekker samen koken of maak een wandeling en besef dat de natuur ons meer te bieden heeft. Voor (nieuwjaars)recepties, verjaardagsfeesten, communiefeesten, babyborrels, etc. is Haspenhoeve dè ideale plek. We hebben de beschikking over 3 zalen , een prachtige terras met uniek uitzicht op de binnenplaats van onze gerestaureerde vierkantshoeve of op ons tuinterras met zicht op de zonovergoten heuvels met goud rijpende tarwe , donkergroen bietenloof en zacht ruisende gerst. Uiteraard kunt u uw gasten ook laten slapen in een van de 6 gastenkamers. Catering is volledig in eigen hand en wordt vanuit onze keuken geserveerd. Maar ook externe cateraars zijn welkom.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID