Sign In

Bed and breakfast Start vanaf €99,00

Bed and Breakfast Verblijfshoeve 't Wolvennest

Zuidlindestraat 18 - 20, 8950, Heuvelland, West-Vlaanderen
Bezoek website

Charmant en rustig verblijfsnestje in het prachtige Heuvelland. Binnentuin, zomer terras of onze gastenruimte, er is altijd wel een plaatsje waar het goed vertoeven is. Dicht bij Ieper en Lille (Fr) vindt U bij ons een plekje vol romantiek om even te onthaasten. Bent u sportief of houdt u liever van lekker eten? Heuvelland is er geknipt voor!

Kamers

De romantische Raphaëllo kamer met aparte ingang en kingsizebed. Gelegen op de eerste verdieping. De wellness kamer Lydie, met jacuzzi voor 2 personen. Gelegen op de eerste verdieping. De landelijke kamer Grace, met Kingsize bed. Eigen badkamer en zithoek. Gelegen op de gelijkvloers met zicht op de binnentuin. De gezinskamer Woody: 2 tot 4 personen. Of ouders met 3 kleine kindjes. Aparte ingang en gelegen op de eerste verdieping.

Prijs

Vanaf 99 euro per nacht per kamer. Verblijfstaks is 1,33 euro pp/pn Tijdens de week vanaf de tweede nacht, 5 euro korting per nacht. NIET tijdens schoolvakanties en weken met feestdagen Vanaf 99 euro per nacht per kamer. Verblijfstaks is 1,33 euro pp/pn Tijdens de week vanaf de tweede nacht, 5 euro korting per nacht. NIET tijdens schoolvakanties en weken met feestdagen Vanaf 99 euro per nacht per kamer. Verblijfstaks is 1,33 euro pp/pn Tijdens de week vanaf de tweede nacht, 5 euro korting per nacht. NIET tijdens schoolvakanties en weken met feestdagen

Tips Regio

Nieuw zijn onze golfarrangementen, zowel voor gevorderden als voor beginners. We hebben 2 Vespa's te huur! Wandelen, fietsen, paardrijden of met de moto of de auto, zoveel manieren om de streek te verkennen. Liever wat cultuur erbij. WOI is hier nog altijd voelbaar. Shoppen kan in Ieper of Lille (Fr)

Extra informatie

Verschillende arrangementen zijn beschikbaar: Vespa arrangement, fijnproeverweekend, fijnproeverontbijt met champagne, een romantisch arrangement of golf en WO1-arrangementen. Zie voor verdere details op onze site!www.twolvennest.be Alle andere suggesties zijn hier welkom en bespreekbaar.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID