Sign In

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

  Bed and breakfast Start vanaf €99,00

  Bed and Breakfast Verblijfshoeve 't Wolvennest

  Zuidlindestraat 18 - 20, 8950, Heuvelland, West-Vlaanderen
  Bezoek website

  Charmant en rustig verblijfsnestje in het prachtige Heuvelland. Binnentuin, zomer terras of onze gastenruimte, er is altijd wel een plaatsje waar het goed vertoeven is. Dicht bij Ieper en Lille (Fr) vindt U bij ons een plekje vol romantiek om even te onthaasten. Bent u sportief of houdt u liever van lekker eten? Heuvelland is er geknipt voor!

  Kamers

  De romantische Raphaëllo kamer met aparte ingang en kingsizebed. Gelegen op de eerste verdieping. De wellness kamer Lydie, met jacuzzi voor 2 personen. Gelegen op de eerste verdieping. De landelijke kamer Grace, met Kingsize bed. Eigen badkamer en zithoek. Gelegen op de gelijkvloers met zicht op de binnentuin. De gezinskamer Woody: 2 tot 4 personen. Of ouders met 3 kleine kindjes. Aparte ingang en gelegen op de eerste verdieping.

  Prijs

  Vanaf 99 euro per nacht per kamer. Verblijfstaks is 1,33 euro pp/pn Tijdens de week vanaf de tweede nacht, 5 euro korting per nacht. NIET tijdens schoolvakanties en weken met feestdagen Vanaf 99 euro per nacht per kamer. Verblijfstaks is 1,33 euro pp/pn Tijdens de week vanaf de tweede nacht, 5 euro korting per nacht. NIET tijdens schoolvakanties en weken met feestdagen Vanaf 99 euro per nacht per kamer. Verblijfstaks is 1,33 euro pp/pn Tijdens de week vanaf de tweede nacht, 5 euro korting per nacht. NIET tijdens schoolvakanties en weken met feestdagen

  Tips Regio

  Nieuw zijn onze golfarrangementen, zowel voor gevorderden als voor beginners. We hebben 2 Vespa's te huur! Wandelen, fietsen, paardrijden of met de moto of de auto, zoveel manieren om de streek te verkennen. Liever wat cultuur erbij. WOI is hier nog altijd voelbaar. Shoppen kan in Ieper of Lille (Fr)

  Extra informatie

  Verschillende arrangementen zijn beschikbaar: Vespa arrangement, fijnproeverweekend, fijnproeverontbijt met champagne, een romantisch arrangement of golf en WO1-arrangementen. Zie voor verdere details op onze site!www.twolvennest.be Alle andere suggesties zijn hier welkom en bespreekbaar.

  Geeft beoordeling

  Een reactie achterlaten

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Service
  Waarde voor uw geld
  Locatie
  Netheid