Sign In

Charme Hotel Online Booking €78,00 - €Prijzen starten vanaf €78

Charme Hotel Kasteelhof 't Hooghe

Meenseweg 481,, 8902, Ieper, West-Vlaanderen
Bezoek website

Even buiten de stad IEPER in een oase van groen vindt U het hotel Kasteelhof ‘t Hooghe.
Het is gelegen op 4 km van het centrum van Ieper. Weg van de stadsdrukte is het een ideale plaats om te verpozen en zo de streek te verkennen.
Het is een 3 sterren hotel dat beschikt over 11 luxe slaapkamers die volledig ingericht zijn naar de stijl van het gebouw en toch voorzien van alle moderne comfort eigen aan de 21ste eeuw.
Alle kamers beschikken over een aparte badkamer, toilet, televisie, klokradio, haardroger, zelfs enkele met airco. Bovendien hebben de kamers zicht op de tuin met vijver, de kamers op de eerste verdieping hebben hun eigen terras.
Het hotel beschikt over een gezellig restaurant met een gevarieerde keuken en een bar waar je overdag kunt pauzeren en genieten van de vele Belgische bieren.
‘s Avonds kunt U een glaasje degusteren in de salon met open haard. Het hotel heeft eveneens een private parking.
Het hotel is gelegen in een domein dat een stukje geschiedenis uitstraalt. Het is gebouwd langs de vroegere frontlijn van de eerste wereldoorlog; op het domein zijn twee bunkers en mijnenputten te bezichtigen.
Tijdens de zomer kunt U op het binnen terras rustig genieten van de zon terwijl de kinderen spelen in de tuin.

Kamers

Wij beschikken over 11 luxe kamers (ieder kamer is een 2 persoonskamer en heeft een afzonderlijk bad en W.C). Tevens bevindt zich op iedere kamer een T.V., klokradio, haardroger enz.. Alle kamers hebben zicht op de mijntrechters en de typische Engelse Tuin, dus in een rustige ligging met een park van meer dan 2ha.

Prijs

Ontbijt buffet, taksen en dienst inbegrepen. Kamerprijzen 2008. De prijs van een éénpersoonskamer incl. ontbijt : 56 € - 67€ (per nacht/per kamer) De prijs van een tweepersoonskamer incl. ontbijt : 78 € - 90 € (per nacht/per kamer) De prijs van een driepersoonskamer incl. ontbijt : 106 € - 123€ (per nacht/per kamer) De prijs van een familiekamer (4 pers. ) incl. ontbijt : 134€ - 152€ (per nacht/per kamer) Bij voorkeur - Minimum 2 nachten indien de zaterdag nacht inbegrepen is. Ontbijt buffet, taksen en dienst inbegrepen. Kamerprijzen 2008. De prijs van een éénpersoonskamer incl. ontbijt : 56 € - 67€ (per nacht/per kamer) De prijs van een tweepersoonskamer incl. ontbijt : 78 € - 90 € (per nacht/per kamer) De prijs van een driepersoonskamer incl. ontbijt : 106 € - 123€ (per nacht/per kamer) De prijs van een familiekamer (4 pers. ) incl. ontbijt : 134€ - 152€ (per nacht/per kamer) Bij voorkeur - Minimum 2 nachten indien de zaterdag nacht inbegrepen is. Ontbijt buffet, taksen en dienst inbegrepen. Kamerprijzen 2008. De prijs van een éénpersoonskamer incl. ontbijt : 56 € - 67€ (per nacht/per kamer) De prijs van een tweepersoonskamer incl. ontbijt : 78 € - 90 € (per nacht/per kamer) De prijs van een driepersoonskamer incl. ontbijt : 106 € - 123€ (per nacht/per kamer) De prijs van een familiekamer (4 pers. ) incl. ontbijt : 134€ - 152€ (per nacht/per kamer) Bij voorkeur - Minimum 2 nachten indien de zaterdag nacht inbegrepen is.

Tips Regio

IEPER. Stad met rijk verleden Lakenhallen Marktplein St. Maartenskathedraal St. George's Church (Anglicaanse kerk) Vestingen Menenpoort (Last Post) "In Flanders Fields" vredesmuseum De Vredesroute per fiets (45 km) langsheen tal van militaire begraafplaatsen De In Flanders Fields Route per auto (80 km) en kennis maken met een aantal belangrijke sites uit W.O. I Pretpark "Bellewaerde" ZONNEBEKE. Tyne Cot Cemetery: grootste Britse militaire begraafplaats ten gevolge van de 3e slag bij Ieper Memorial Museum Passchendaele 1917 De Oude Kaasmakerij WERVIK. Tabaksmuseum St. Medarduskerk MESEN. Kleinste stad van België Ierse Vredestoren POPERINGE. De "Hoppestad" Het Nationaal Hopmuseum de Hoppelandroute en de vele Hoppevelden DIKSMUIDE. de "Boterstad" Roemrijk aandenken aan de Grote Oorlog met de IJzertoren en de Dodengang het Stadscentrum en het Begijnhof Natuurreservaat "De Blankaart" in Woumen

Extra informatie

t Hooghe ligt in de groene gordel rond Ieper, verscholen tussen de bomen, midden een park, als een belofte van rust en deugddoend herademen. Gebouwd in Engelse cottagestijl, lijkt het of ieder ogenblik een meute gevlekte honden en ruiters in rode jas, onder hoorngeschal, bij de ingang zullen verzamelen. Zover zal het natuurlijk niet komen maar de illusie is meer dan levensecht. De 11 luxueuze slaapkamers bieden al het confort waar een landlord van droomt. In het stijlvolle restaurant kan je genieten van de onovertroffen charme van een klassieke keuken om 's avonds onderuit te zakken bij het haardvuur met een lekkere brandy of aan de bar een lekker Belgisch biertje te degusteren. In en om het kasteel werd bovendien geschiedenis geschreven. Tijdens de 1ste wereloorlog viel het beurtelings in handen van de Duitsers, de Britten, de Duitsers en de Geallieerden. Het domein viel de twijfelachtige eer te beurt als eerste kennis te maken met mosterdgas. Hier sneuvelde Gilbert TALBOT die vlakbij werd begraven op het Sanctuary Wood Cemetery. Een droevige geschiedenis weliswaar maar de geesten zijn verdreven om plaats te ruimen voor vrede en rust.

Toon beschikbare kamers