Sign In

Waar de Schelde Oost-Vlaanderen binnenstroomt, ligt het dorpje Berchem, een deelgemeente van Kluisbergen. Rechtover de kerk ligt onze vakantiewoning als ideale uitvalsbasis voor een korte vakantie in de Vlaamse Ardennen. Het Kluisbos, het kunstenaarsdorp Kwaremont, Oudenaarde en Ronse ligeen vlakbij. Hier is de Ronde van Vlaanderen thuis en vind je tal van bewegwijzerde fiets-, wandel- en mountainbikeroutes.

Kamers

De druivelaar is een studio voor 4 (evt. 5) personen. Slaapkamer (met 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden), keuken en zithoek bevinden zich in 1 ruimte. Er is een extra vouwbed (voor 1 persoon) en een kinderbedje. Lakens zijn voorzien. In de keuken beschikt u over een koelkast (altijd gevuld met lekkere streekbieren en frisdrank), kookplaten, een microgolfoven en een koffiezetapparaat. Het sanitair omvat een douche (handdoeken voorzien), een lavabo en een toilet. Radio en televisie staan in de zithoek en in de boekenkast vindt u informatie over de streek en wandel- en fietsroutes. De druivelaar bevindt zich op de eerste verdieping van een vrijstaand gebouw met parkeergelegenheid en heeft een eigen toegang. Onze gasten kunnen ook genieten van de tuin en gebruik maken van fietsen.

Prijs

Prijzen per nacht en per persoon: - volwassenen: kamer € 30, ontbijt € 10 1 nacht: toeslag van € 5 - 3 - 12 jaar: kamer € 10, ontbijt € 5 - 0 - 3 jaar: kamer en ontbijt gratis Prijzen per nacht en per persoon: - volwassenen: kamer € 30, ontbijt € 10 1 nacht: toeslag van € 5 - 3 - 12 jaar: kamer € 10, ontbijt € 5 - 0 - 3 jaar: kamer en ontbijt gratis Prijzen per nacht en per persoon: - volwassenen: kamer € 30, ontbijt € 10 1 nacht: toeslag van € 5 - 3 - 12 jaar: kamer € 10, ontbijt € 5 - 0 - 3 jaar: kamer en ontbijt gratis

Tips Regio

We bezorgen graag toeristische infomatie en bruikbare tips voor restaurants en brasseries.

Extra informatie

De gastenkamer is rookvrij. Huisdieren zijn niet toegelaten. Betaling voor vertrek

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID