Sign In

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

  Charme Hotel Start vanaf €110,00

  Charme Hotel Hostellerie La Maison de Maître

  Les Marottes 37-39, 4990, Lierneux, Luik
  Bezoek website

  La Maison de Maître is een kleinschalig luxe hotel in het Ardense dorpje Arbrefontaine op 400m hoogte. Het is een hotel met de sfeer van een huis, met ruimten waar gasten elkaar kunnen ontmoeten of wat kunnen drinken. De maaltijden worden op vaste tijden geserveerd. De kamers zijn royaal en er is een heerlijke tuin. De kamers zijn genoemd naar Franse schrijvers. De inrichting met het comfort van nu, verwijst naar een eeuw geleden. Het zijn kamers om in te fantaseren en geinspireerd door te raken, je hoeft er niet weg. In de vallei van het riviertje de Lienne lijkt de tijd soms stil te staan en op de beboste Mont de Hodinfosse (560m) achter het dorp kun je nog heerlijk dwalen. Een omgeving uitermate geschikt voor wandelingen, mountainbike tochten en paardrijtochten. Ook verderop zijn diverse uitstapjes te maken.

  Kamers

  11 kamers, elk met eigen badkamer met alle een aparte douche, de meeste tevens met een bad. De kamers zijn alle verschillend ingericht in de sfeer van een "maison de maître".

  Prijs

  De prijzen van de kamers zijn €110 (min 2 nachten) voor 2 personen inclusief ontbijt. We hebben slechts één kamer met TV tegen een meerprijs van €5 per nacht. Doordeweeks korting. Voor arrangementen, prijzen buiten laagseizoen en voor direct online reserveren verwijzen we naar onze website, zie de link bij "website". De prijzen van de kamers zijn €110 (min 2 nachten) voor 2 personen inclusief ontbijt. We hebben slechts één kamer met TV tegen een meerprijs van €5 per nacht. Doordeweeks korting. Voor arrangementen, prijzen buiten laagseizoen en voor direct online reserveren verwijzen we naar onze website, zie de link bij "website". De prijzen van de kamers zijn €110 (min 2 nachten) voor 2 personen inclusief ontbijt. We hebben slechts één kamer met TV tegen een meerprijs van €5 per nacht. Doordeweeks korting. Voor arrangementen, prijzen buiten laagseizoen en voor direct online reserveren verwijzen we naar onze website, zie de link bij "website".

  Tips Regio

  Wij kunnen u advies geven over diverse activiteiten, o.a.: - wij hebben kaarten met wandeltochten (1¼ tot 7 hr) en mountainbike tochten (7 verschillende van 25 tot 50 km) in huis en kunnen u adviseren welke tochten bij uw wensen en mogelijkheden passen - wandelingen mbv GPS zijn in ontwikkeling - wij kunnen bemiddelen voor paardrijtochten bij de manege te Menil - golf is mogelijk in SPA, Durbuy en Clervaux - wij kunnen u informatie geven over diverse musea in de omgeving: o.a. automuseum in de abdij van Stavelot, cotticule museum in Salmchateau, UNESCO World Heritage site Family of men in Clervaux, archeoscope in het VVV te Vielsalm, 2e wereld oorlogmuseum te Poteau, mijnmuseum “Schieferstollen” te Recht - wild park in Grand Halleux en Remourschamps - outdooractiviteiten te Coo - kanovaren te Coo en op de Ourthe - wol en mode museum te Verviers - diverse musea te Luik, oa museum d’Asembourgh - per trein naar Luxemburg stad - winkelen (en tanken) in winkelcentrum Knauf net over de grens te Luxemburg

  Extra informatie

  Onze kamers zijn ingericht als 2-persoons kamers. We hebben één kamer waar we een extra bed kunnen opmaken voor één of twee kinderen à €35.

  Geeft beoordeling

  Een reactie achterlaten

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Service
  Waarde voor uw geld
  Locatie
  Netheid