Sign In

Start vanaf €75,00

B&B De Peperbus

Everslaarstraat 181, 9160, Lokeren

De Peperbus is een klein bed & breakfast dat midden in zijn eigen boomgaard, in een authentiek Vlaamse woning is gevestigd. Er zijn stijlvolle kamers met een flatscreen-tv beschikbaar. Verder vindt u er een bibliotheek met een eethoek, 3 terrassen en een vergaderzaal. Deze accommodatie is te vinden in een rustige omgeving, op slechts 4 km afstand van Lokeren.

Alle comfortabele kamers zijn ingericht met extra lange bedden en hebben een gevulde minikoelkast. Daarnaast staan er een bureau met een comfortabele stoel en koffie- en theefaciliteiten. WiFi is gratis. Er is ook een fietsenstalling beschikbaar. Bovendien kunt u er gratis plattegronden krijgen met de mooiste fietsroutes van de omgeving.

De Peperbus ligt in een landelijke omgeving, even buiten de aantrekkelijke stad Lokeren. Uw dag begint goed met een gezond en continentaal ontbijt. U kunt zich onder meer tegoed doen aan vers fruit uit de eigen tuin, opgediend in de gezellige open keuken.

In Lokeren kunt u een bezoek brengen aan de kleine winkelstraatjes, de markt, de plaatselijke restaurants en aan het stedelijk museum en een kunstgalerie. B&B De Peperbus is vlak bij de E17 gevestigd. Via deze snelweg rijdt u vlot en eenvoudig naar Gent, Antwerpen en Brussel.

Toon beschikbare kamers