Sign In

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

  Charme Hotel Start vanaf €85,00

  Charme Hotel Les Sources in Manhay

  Route du Crahay 28, 6960, Manhay, Luxemburg
  Bezoek website

  Welkom in ons familiehotel. Een plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur van de Ardennen.
  Een knusse salon met houtkachel, een goed restaurant waar u heerlijk en bourgondisch kunt eten.
  Mooi aangelegd terras en tuin, acht hotelkamers, en de mogelijkheid tot het ontvangen van diverse massages.
  In onze salon zijn een houtkachel, banken, diverse zitjes, boeken, tijdschriften en toeristische informatie. Een bar met o.a. lekkere Belgische bieren en huisgemaakte likeuren.
  Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen; er zijn speelgoed, boeken, spelletjes, kleurplaten en een zandbak, speelhuisje, schommels en een glijbaan.

  Op ons terras en in onze tuin, met diverse zitjes en ligstoelen, kunt u genieten van de mooie natuur, onze oude eik en het riviertje de Aisne met zijn sprookjesachtige watervalletjes.
  Er is ruime parkeergelegenheid.
  Fietsen kunnen in onze garage gestald worden en motoren kunnen onder een afdak, uit het zicht, achter het hotel gestald worden.
  Er is gratis Wifi aanwezig en honden zijn bij ons van harte welkom. Graag bij reservering opgeven.

  Kamers

  Er zijn zes tweepersoonskamers en twee familiekamers (met een extra stapelbed). Alle kamers zijn sfeervol ingericht en hebben een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Zes kamers hebben de badkamer in de kamer. Twee kamers hebben de eigen badkamer tegenover de kamer. Op deze kamers hangt een badjas en er is een wastafel aanwezig.

  Prijs

  De prijs voor een overnachting met een uitgebreid ontbijt is - voor volwassenen €45,50 p.p. vanaf de derde nacht € 42,50 p.p. (voor alle nachten) Op basis van een tweepersoonskamer. - kinderen tot 3 jaar gratis* - voor kinderen van 3-8 jaar €15,00 p.p.* - voor kinderen van 9 tot 18 jaar €20,00 p.p.* * als ze bij de ouders op de kamer slapen Een goed gevuld lunchpakket €8,50. Driegangendiner €34,50 voor volwassenen en € 15,50 voor de kinderen (kinder-kaart). U kunt uiteraard ook een of twee gangen dineren. Honden € 10,00 p.h.p.n. De prijs voor een overnachting met een uitgebreid ontbijt is - voor volwassenen €45,50 p.p. vanaf de derde nacht € 42,50 p.p. (voor alle nachten) Op basis van een tweepersoonskamer. - kinderen tot 3 jaar gratis* - voor kinderen van 3-8 jaar €15,00 p.p.* - voor kinderen van 9 tot 18 jaar €20,00 p.p.* * als ze bij de ouders op de kamer slapen Een goed gevuld lunchpakket €8,50. Driegangendiner €34,50 voor volwassenen en € 15,50 voor de kinderen (kinder-kaart). U kunt uiteraard ook een of twee gangen dineren. Honden € 10,00 p.h.p.n. De prijs voor een overnachting met een uitgebreid ontbijt is - voor volwassenen €45,50 p.p. vanaf de derde nacht € 42,50 p.p. (voor alle nachten) Op basis van een tweepersoonskamer. - kinderen tot 3 jaar gratis* - voor kinderen van 3-8 jaar €15,00 p.p.* - voor kinderen van 9 tot 18 jaar €20,00 p.p.* * als ze bij de ouders op de kamer slapen Een goed gevuld lunchpakket €8,50. Driegangendiner €34,50 voor volwassenen en € 15,50 voor de kinderen (kinder-kaart). U kunt uiteraard ook een of twee gangen dineren. Honden € 10,00 p.h.p.n.

  Tips Regio

  Er zijn allerlei leuke uitstapjes, voor jong en oud, te maken. La Roche, Durbuy, Bastogne, Spa en Hotton liggen in de omgeving. Op onze website en in het hotel hebben we toeristische informatie. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen (ook vanuit het hotel) fietsen, motortochten maken, paardrijden, kajakken en als er sneeuw ligt langlaufen en skiën. We vertellen u er graag meer over en we hebben toeristische folders en een informatiemap.

  Extra informatie

  We zijn het hele jaar open van donderdag tot maandagochtend. Als het feestdagen betreft of als u met een groep bent zijn uitzonderingen mogelijk. We bieden arrangementen zoals een wandelarrangement, een wandelvakantie, een wild arrangement en een verwenarrangement. Voor meer informatie; www.les-sources.be

  Google Reviews

  4,2
  84 reviews
  • gerben hendriksma
   gerben hendriksma
   7 maanden geleden

   Persoonlijke aandacht, zeer gastvrij, prima ligging

  • Helga Boogaerts
   Helga Boogaerts
   5 maanden geleden

   Geweldige ontvangst goede service lekker eten vriendelijk personeel Leuk om nog eens terug naartoe te gaan

  • olivier joosens
   olivier joosens
   een jaar geleden

   Zeer gastvrij , vriedelijle dame die je op je wenken bedient , blijven eten is ook een aanrader , zeer lekker

  • jan
   jan
   10 maanden geleden

   Heerlijke koffie, en vriendelijke bediening.

  • herman weerman
   herman weerman
   een maand geleden

   Zeer vriendelijke bediening op een heerlijke plek

  Geeft beoordeling

  Een reactie achterlaten

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Service
  Waarde voor uw geld
  Locatie
  Netheid