Sign In

€80,00 - €Prijzen vanaf €80

Bed and Breakfast B&B Altijd Genieten

Molentje 8, 8340, Moerkerke (Damme), West-Vlaanderen

B&B Altijd Genieten werd erkend met het A+ label (zelfstandig toegankelijk) voor toegankelijk toerisme.

B&B Altijd Genieten ligt op enkele kilometers van Damme en op een tiental kilometer van zowel Brugge, Sluis als onze Belgische kust. Fiets- en wandelroutes zijn altijd vlakbij.
’s Ochtends is het genieten van een uitgebreid ontbijt aan een sfeervolle tafel. De woon- en leef veranda biedt uitzicht op de mooi verzorgde tuin met petanquebaan en barbecue.
4 kamers met een voorlopige max bezetting van totaal 10 personen. Indien nodig kan zorg op maat geboden worden. De perfecte omgeving om volledig te ontspannen.
Bij zonnig weer is er natuurlijk de mogelijkheid om buiten te ontbijten. De privé keuken staat ook ter beschikking van de gasten. Er is mogelijkheid tot het gebruik van Wi-Fi en TV .
Voor elektrische fietsen is er een laadpunt voorzien. Betaalkaarten aanvaard. Toegangspad, ingang en onthaal. Er zijn 5 parkings voorzien voor voertuigen van max hoogte van 2,20m, voor hogere voertuigen : parking straatkant. -Aanmeldingsconsole voorzien bereikbaar van uit wagen.
Looproutes en niveauverschillen De belangrijkste ruimtes liggen op de benedenverdieping of zijn bereikbaar met de lift.
De doorgangen zijn voldoende breed. Leef / eetruimte Onderrijdbare tafels aanwezig.
Het terras is drempelloos bereikbaar. Het werkvlak van de keuken is onderrijdbaar en in de hoogte verstelbaar.
1 Gemeenschappelijk toilet die behoort bij de woon- en leefverranda Slaap- en badkamer De 4 slaapkamers met badkamer zijn goed toegankelijk.
Per kamer zijn er twee toegankelijke hoog-laag bedden. In 2 kamers kunnen deze bedjes verlengd worden tot 2,20 mtr. 2 badkamers hebben bovendien een hoog-laag bad.
Alle badkamers hebben een inloopbare douche met een zitje. De wastafel is onderrijdbaar.
Extra Het verblijf is ingericht met anti allergene materialen.
Er is een afgebakende buiten en binnen speelruimte. Binnen ontspanningsmogelijkheden zijn o.a gezelschapsspelletjes, muurkrijtborden en tv.

Toon beschikbare kamers

Locatie

Geeft beoordeling

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service
Waarde voor uw geld
Locatie
Netheid