Sign In

Start vanaf €120,00

B&B ’t Koolhof

Koolhofstraat 7, 8620, Nieuwpoort

B&B ’t Koolhof ligt op 12 minuten rijden van de Noordzeekust en het zandstrand bij Nieuwpoort en beschikt over kamers met gratis vast internet. De bed & breakfast biedt gratis parkeergelegenheid

De kamers hebben een terras met uitzicht op de vijver en zijn uitgerust met WiFi, een flatscreen-tv en een minibar. Er zijn ook thee- en koffiefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet en een haardroger.

U kunt dagelijks genieten van een ontbijt geserveerd met regionale gerechten. Bij mooi weer kan het ontbijt buiten worden geserveerd op het terras. U vindt diverse cafés en restaurants op 5 minuten rijden van B&B ’t Koolhof.

Bij de bed and breakfast kunt u een fiets huren om de omgeving te ontdekken. De kinderen kunnen zich vermaken op de speelplaats met trampoline. Er is ook een terrein met ezels en pony’s.

Vanaf de accommodatie is het ongeveer 15 minuten rijden naar het pretpark Plopsaland. Op 2,5 km is een oorlogsbegraafplaats uit de Eerste Wereldoorlog en de historische stad Brugge ligt op 30 minuten rijden. Vanaf B&B ‘t Koolhof is het 5 minuten rijden naar de golfbaan Ter Hille.

Toon beschikbare kamers