Sign In

PepinSphair ligt in Pepinster, op 32 km van Maastricht en biedt gratis WiFi. Bij de accommodatie is gratis privéparkeergelegenheid voor fietsen en auto’s beschikbaar.

De kamers zijn voorzien van een koffiezetapparaat. Voor uw comfort zijn er badjassen, slippers en een haardroger aanwezig.

Lichte maaltijden kunnen op aanvraag worden verstrekt. De accommodatie beschikt ook over een wellnesscentrum, waarvan alle gasten tegen een toeslag gebruik kunnen maken. Het heeft een bubbelbad, een sauna en een hamam. Een badjas, een handdoek, slippers en douchegel zijn aanwezig, evenals verse drankjes.

In de omgeving zijn verschillende activiteiten mogelijk, waaronder fietsen en wandelen. Aken ligt op 30 km van PepinSphair, en Valkenburg op 33 km. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Luik, op 25 km van PepinSphair.

Kenmerken

Google Reviews

3,3
8 reviews
 • Stefania Galwin
  Stefania Galwin
  7 maanden geleden

  beschrijving is niet waar

 • N M
  N M
  3 jaar geleden

  Het was niet duidelijk dat we daadwerkelijk op het terras van de eigenaar sliepen ... Het was onverwacht en erg storend. We hebben geen privacy omdat hij door zijn open ramen net boven het terras onze gesprekken kan horen. Bovendien zijn we 's nachts opgesloten op haar terras zonder de mogelijkheid om alleen naar buiten te gaan, behalve door haar wakker te maken Geen toegang tot sanitaire voorzieningen (douche, wc) omdat ze' s nachts duidelijk haar huis op slot doet. Nee, ik had echt het gevoel dat ik in de tuin van mijn tante kampeerde, behalve dat het me meer dan 200 € per nacht kostte! Betaling uiteraard contant en zonder ontvangstbewijs.

 • Le chasseur Ardennais
  Le chasseur Ardennais
  een jaar geleden

  Deplorabele woordspeling .... Ik ben er nog nooit geweest, maar de naam van het etablissement geeft netelroos !!!!

 • Justine Collard
  Justine Collard
  2 jaar geleden

  Zeer rustige en zeer ontspannende plek! Heerlijk ontbijt en zeer warm welkom van de eigenaar 😁

 • Val Laurent
  Val Laurent
  een jaar geleden

  Magische bubbel van welzijn en sereniteit

Toon beschikbare kamers