Sign In

Welkom bij B&B V.K. PGmbH! Om bij deze accommodatie te besparen, hoef je alleen maar in te loggen.

V.K. PGmbH is een bed & breakfast op het platteland, op 500 meter van de stad Sankt Vith. U kunt gebruikmaken van gratis WiFi en privéparkeergelegenheid. Tevens is er een garage voor fietsen en motoren beschikbaar.

De accommodaties zijn voorzien van flatscreen-tv met satellietzenders, een zithoek en een bureau. Tevens heeft elke kamer een eettafel en een badkamer met een douche, een haardroger en een toilet. Voor de badkamer zijn handdoeken en linnengoed beschikbaar.

U wordt elke ochtend gewekt met een zorgvuldig bereid ontbijt. De dichtstbijzijnde restaurants en supermarkten liggen op 500 tot 800 meter van de V.K. PGmbH.

U kunt ontspannen in de tuin van B&B V.K. PGmbH. Bij de accommodatie en in de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, waaronder fietsen, golfen, tennissen en wandelen.

Het meer van Bütgenbach ligt op 20 km afstand. De abdij van Stavelot ligt op 23 minuten rijden en de Hoge Venen beginnen op nog geen 15 km van de accommodatie. Robertville ligt op 26,6 km van de bed & breakfast.

Toon prijs en beschikbaarheid