Sign In

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

  Loverlij … schoonheid, rust en gezelligheid Loverlij is een gerestaureerde herenhoeve omzoomd met water. Een gevoel van schoonheid, rust en gezelligheid komt je tegemoet zodra je de 200 meter lange oprijlaan opdraait … De herenhoeve is gelegen in Snellegem nabij Jabbeke en beschikt over een aantal stijlvol gedecoreerde, romantische gastenkamers en een unieke droomtuin van 2 hectaren groot, onderverdeeld in veertig kamers. Gastenkamers Loverlij is het ideale adres voor iedereen die op zoek is naar een unieke plek om te onthaasten…

  Kamers

  Onze drie romantische gastenkamers : Belle Amour Blanchefleur Suite-kamer Elke kamer is sfeervol en romantisch ingericht en beschikt over een eigen tv, radio en comfortabele badkamer. Het badwater geurt naar... rozen!

  Prijs

  Belle Amour: 125 € per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt Blanchefleur : 110 € per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt Suite-kamer : 150 € per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt Belle Amour: 125 € per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt Blanchefleur : 110 € per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt Suite-kamer : 150 € per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt Belle Amour: 125 € per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt Blanchefleur : 110 € per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt Suite-kamer : 150 € per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt

  Locatie

  Tips Regio

  Bezoek aan de historische stad Brugge. Bezoek aan de Belgische kust. Wandelen en fietsen in de bossen gelegen in de onmiddelijke nabijheid. Gastronomisch eten : een waaier aan mogelijkheden in de onmiddellijke omgeving zoals bv A Qui, De Herborist, Hertog Jan, Ter Lepe, De Roeschaert, Het Oosthof enz.

  Google Reviews

  4,8
  75 reviews
  • philippe thijs
   philippe thijs
   6 maanden geleden

   Alles netjes verzorgd, warm welkom, duidelijke uitleg.

  • Familie Lubbers
   Familie Lubbers
   6 maanden geleden

   Prachtig verblijf, super romantisch, heel mooi ingericht en een tuin om van te dromen! Absolute aanrader en wij komen zeker nog een keer terug!

  • Thibaud Van Hissenhoven
   Thibaud Van Hissenhoven
   9 maanden geleden

   Prachtige plek in Varsenare! Na een dagje GR-stappen werden we hartelijk ontvangen door de gastvrouw. De kamers zijn smaakvol ingericht en tuin is prachtig aangelegd. Het ontbijt was fantastisch. Aanrader!

  • Eva Samyn
   Eva Samyn
   11 maanden geleden

   Superromantische B&B in landelijke stijl met mooie grote tuin. Lekker uitgebreid ontbijt. Een heel vriendelijke sympathieke gastvrouw. Gaan wij zeker nog eens overdoen in de zomer wanneer de vele rozen in de tuin in bloei staan!

  • Maria Mermans
   Maria Mermans
   een jaar geleden

   Geweldig kei mooi helemaal mijn ding hopelijk kunnen we goed slapen en krijgen we morgen een zalig ontbijt

  Geeft beoordeling

  Een reactie achterlaten

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Service
  Waarde voor uw geld
  Locatie
  Netheid