Sign In

Gasthof Groenhove, een oase van rust op een boogscheut van het historische centrum, laat U zeker niet onverschillig. Het beperkte aantal kamers staat borg voor een persoonlijk onthaal en een familiale sfeer.

Kamers

De 6 kamers zijn stijlvol en romantisch ingericht met modern comfort: badkamer, televisie, videorecorder, telefoon, draadloos internet, minibar en kluis. Onze familiekamer bestaat uit 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin met 2 of 3 kinderen.

Prijs

Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, het aantal nachten en de periode van het jaar. Vraag ons dus gerust vrijblijvend een offerte aan. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, het aantal nachten en de periode van het jaar. Vraag ons dus gerust vrijblijvend een offerte aan. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, het aantal nachten en de periode van het jaar. Vraag ons dus gerust vrijblijvend een offerte aan.

Locatie

Tips Regio

Bij aankomst in ons hotel krijgt u een kaartje van Brugge met alle nuttige informatie zodat u onmiddellijk kunt genieten van al het moois dat Brugge te bieden heeft.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

    Toon beschikbare kamers