Sign In

Deze traditionele boerderij in Surice biedt bed & breakfast-accommodatie op een rustige plek in de Ardennen. La Place Verte beschikt over gratis WiFi en een ruime tuin met een terras en barbecuefaciliteiten. De accommodatie is een biologische boerderij en gebruikt uitsluitend biologische producten die het zelf kweekt.

De kamers van La Place Verte hebben onder meer uitgerust een kabel-tv en een eigen badkamer. U krijgt bij aankomst een gratis welkomstdrankje en er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt verzorgd met lokale en biologische producten. ’s Avonds wordt er een 4-gangendiner geserveerd. Houd er rekening mee dat u dit van tevoren moet reserveren.

De accommodatie beschikt ook over pony’s en kippenhokken met biologische kippen.

Place Verte ligt op 15 minuten rijden van de Franse grens. Op 30 minuten rijden bevindt zich de historische stad Dinant, waar u de grot La Merveilleuse kunt bezichtigen. De luchthaven van Charleroi bevindt zich op 40 kilometer van de accommodatie.

Het pension biedt tal van activiteiten en faciliteiten, waaronder gratis leenfietsen, ezeltochten en begeleide excursies over de boerderij. Er wordt ook een gratis rondleiding door de abdij van Maredsous aangeboden. Bij een verblijf in B&B La Place Verte krijgt u een gratis drankje per persoon in de Fagnes Brasserie. De accommodatie ligt op 250 meter van een park met sportfaciliteiten en een barbecue, en op slechts 200 meter van een klein dierenpark. Er is een stal voor 3 pony’s bij de accommodatie, en de eigenaar kan op verzoek een ritje op de tractor regelen voor kinderen.

Toon prijs en beschikbaarheid