Sign In

Start vanaf €102,00

B&B Le Tapis Rouge

Commanster 22, 6690, Vielsalm

Le Tapis Rouge is gevestigd in een 19e-eeuwse Belgische boerderij in het hart van de Ardennen en beschikt over een tuin met een terras en kamers met een eigen badkamer. Er is gratis WiFi in de hele accommodatie beschikbaar.

De kamers van Le Tapis Rouge bieden uitzicht op de tuin en hebben originele kenmerken, zoals houten balken. U kunt er gebruikmaken van de gedeelde loungeruimte met kabel-tv, een open haard en diverse boeken.

Elke ochtend wordt een continentaal ontbijt geserveerd in de gedeelde eetzaal. Tegen een toeslag en op reservering (1 dag van tevoren) is er een 3-gangendiner verkrijgbaar. Op 10 minuten rijden van de bed & breakfast vindt u het centrum van Vielsalm, met veel cafés en restaurants die Belgische en internationale specialiteiten serveren. Op verzoek kunnen er lunchpakketten worden klaargemaakt.

De accommodatie beschikt over gratis privéparkeergelegenheid. Malmedy en de rozentuin Daniel Schmitz bereikt u met de auto in 30 minuten. Le Tapis Rouge bevindt zich op 35 minuten rijden van Spa, met het racecircuit van Spa-Francorchamps.

Toon beschikbare kamers