Sign In

Bed and breakfast Start vanaf €70,00

Bed and Breakfast De Groote Waere

Vladslostraat 21, 8600, Vladslo, West-Vlaanderen
Bezoek website

Gastensuites “De Groote Waere ” zijn gelegen aan de rand van de Handzamevaartvallei. De vallei is gekenmerkt door haar open landschap waar de herten van de famillie grazen , het is een uniek zicht midden in de groene natuur. Met de nabij gelegen fiets en wandelroutes is het een ideale uitvalbasis voor een wandel of fietstocht of om even wat te onthaasten. De vierkantshoeve werd omgebouwd tot vier gastenkamers waar u luxueus kan overnachten en na een uitgebreid ontbijt in alle rust van de natuur kunt genieten . De schuur werd omgebouwd tot salon en bar met zicht op de binnentuin.

Kamers

De vier gastenkamers zijn stijlvol , rium en gezellig ingericht . Elke kamer is voorzien van een zithoek met TV en DVD een keukenhoek met minibar , frigo, microgolf, koffiezet en een slaapgedeelte . Iedere kamer heeft een badkamer met ligbad en een appart toillet . De kamers zijn voorzien van stijlvol bed en badlinnen . Op de beneden verdieping is er een buiten terras met tuinmeubelen , op de bovenverdieping hebben de kamers een ruim balkon of dakterras.

Prijs

De prijs voor een tweepersoonskamer met ontbijt is 35 euro pp. per nacht. ( single +5 euro) De prijs voor een derde of vierde persoon op de kamer is 20 euro per persoon. Bij midweek is vanaf 3 nachten de vierde gratis. Voor kortingen bij het afhuren van de volledige hoeve ( Famillie 's, vrienden of bedrijven) kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren. De prijs voor een tweepersoonskamer met ontbijt is 35 euro pp. per nacht. ( single +5 euro) De prijs voor een derde of vierde persoon op de kamer is 20 euro per persoon. Bij midweek is vanaf 3 nachten de vierde gratis. Voor kortingen bij het afhuren van de volledige hoeve ( Famillie 's, vrienden of bedrijven) kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren. De prijs voor een tweepersoonskamer met ontbijt is 35 euro pp. per nacht. ( single +5 euro) De prijs voor een derde of vierde persoon op de kamer is 20 euro per persoon. Bij midweek is vanaf 3 nachten de vierde gratis. Voor kortingen bij het afhuren van de volledige hoeve ( Famillie 's, vrienden of bedrijven) kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Tips Regio

In de regio Diksmuide zijn er verschillende mooie wandel en fietsroutes. Het Blankaartnatuurgrbied , de Yzertoren ( met museum) , de dodengang en de nieuwe jachthaven zijn aanraders om te bezoeken ( zie www.toerismediksmuide.be). Gastronomisch heeft de streek heel wat te bieden, we helpen u graag bij het kiezen van een leuk restaurantje. Ook de kust ligt op amper 25 min. rijden.

Extra informatie

Wie zelf een leuk idee heeft voor een weekendje met famillie of vrienden ( vb ; barbecue , boottochtje, huifkarrentocht ) kan zich altijd vrijblijvend informeren , we organiseren het voor u. We beschikken over eigen fietsverhuring en paardestalling. Meer informatie over onze arrangementen zie: www.degrootewaere.be

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID