Sign In

Charme Hotel Start vanaf €95,00

Charme Hotel Gasthof Te Cathem

Menensesteenweg 287, 8940, Wervik, West-Vlaanderen
Bezoek website

Charme Gasthof omringd door paardenweiden en boomgaard op een domein van 10 ha, ligt in een rustig oase in de Leiestreek. Te Cathem biedt een verrassend en uitnodigend verblijf aan en verwelkomd zowel individuele gasten als grotere groepen, tot maximum 29 personen.. Een verdoken parel voor wie de streek van Ieper-Kortrijk-Rijsel komt bezoeken. Jullie kunnen kuieren met koffie of the-break bij een knetteren haardvuur in de herfstdagen. In de zomer wordt er in de tuin onthaast, weg van alle drukte, kunnen jullie genieten van een ontbijt met zelfgemaakte lekkernijen.

Kamers

De hoeve werd gerenoveerd tot een charme verblijf met hedendaagse inrichting. De kamers zijn voorzien van alle comfort en faciliteiten. Het verblijf bied slaapgelegenheid aan, voor 2 personen of familiekamers tot 5 personen. Daarnaast zorgt een uitnodigende zithoek met open haard en bar voor een gezellige sfeer.

Prijs

Kamer/ontbijt: 95.00€ dubbel kamer Kinderkorting. Kamer/ontbijt: 95.00€ dubbel kamer Kinderkorting. Kamer/ontbijt: 95.00€ dubbel kamer Kinderkorting.

Tips Regio

Wij staan graag tot uw dienst en bezorgen u toeristische informatie over Wervik en onze buursteden, Ieper-Kortrijk-Rijsel. We beschikken over arrangementen met "gids" uitstappen. Wandelen, fietsen, paardrijden of met de moto of de auto, zoveel manieren om de tabak streek en omleggende te verkennen.

Extra informatie

Huisdieren zijn niet toegelaten. Veilige en ruime parking Eigen paard kunnen gestald worden. Internet verbinding. Fietsen kunnen gehuurd worden. Opladen van fietsen mogelijk

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID