Sign In

Boutique Hotel Start vanaf €82,5

Boutique Hotel Vous le vous Boutique Hotel

Wimmertingenstraat 76, 3501, Wimmertingen, Limburg
Bezoek website

Vous lé Vous is gelegen in een gerestaureerde hoeve met vakwerk uit 1890. In de tuin met zijn honderdjarige notenboom kan er genoten worden van het ontbijt of een heerlijk kopje thee thee van kruiden uit de tuin. In het midden van de hoeve bevindt zich het hart van Vous Lé Vous, nl. de open keuken. Hier kan van een gastronomisch diner genoten worden. Een mooi staaltje architectuur en interieur zorgt ervoor dat iedereen zich hier thuis zal voelen in zijn eigen stukje “vous lé vous”.

Kamers

6 kamers hebben een privé terras. De meerderheid van de kamers heeft een douche en bad/bubbelbad, twee kamers hebben enkel een douche. Elke kamer heeft een thema; kruidenkamer, chocoladekamer, frambozenkamer, notenkamer en de vanillesuite......De kamers hebben elk een flatscreen tv en het slaapcomfort wordt gegarandeerd door een boxspring met satijnen lakens.

Prijs

De kamerprijzen variëren tussen de 85 euro en de 190 euro inclusief ontbijt. wij bieden interessante arrangementen aan (kijk hiervoor op onze website www.vouslevous.be) De kamerprijzen variëren tussen de 85 euro en de 190 euro inclusief ontbijt. wij bieden interessante arrangementen aan (kijk hiervoor op onze website www.vouslevous.be) De kamerprijzen variëren tussen de 85 euro en de 190 euro inclusief ontbijt. wij bieden interessante arrangementen aan (kijk hiervoor op onze website www.vouslevous.be)

Locatie

Tips Regio

Er zijn tal van fiets en wandelroutes in de buurt, er ligt zelfs ééntje voor de deur. We zijn gelegen tussen Hasselt en Tongeren en liggen in het hart van Haspengouw. Talloze kastelen liggen in de buurt en er zijn meerdere wandelingen in de buurt, zoals de jeneverroute, langs historische beelden, wandelen in de wijers...

Extra informatie

De tuin is volledig toegankelijk voor de gasten. Er worden geen huisdieren toegelaten. Het ontbijt wordt geserveerd om 9u tenzij anders gevraagd. Wij liggen kort bij tal van wandel en fietsroutes. De kamers gelegen op het gelijkvloers beschikken over een terras waar u ook uw fiets kan stallen. Wij beschikken over een privé parking

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

    Toon beschikbare kamers