Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Bed and Breakfast Amaaj

Algemene info

4
Adres:
Artsen zonder Grenzenstraat 21/1, Antwerpen
Land:
België


CheckinDatum:

CheckoutDatum:

Kamers:

Volwassenen:

Kinderen:

Omschrijving

Amaaj!

Een hele Hollander, een halve Belgische en drie poezen van twijfelachtige afkomst. Wat geeft dat? De poezen steken geen poot uit, die doen niks dan potverteren, in de buurt rondstoeien en slapen, véél slapen. Of u nu voor zaken in de Metropool verblijft of de stad aandoet voor het plezier, Karen en Marco ontvangen u met veel plezier.

Amaaj, dat is mooi!

Prijsomschrijving

Prijs per nacht 115 €, incl parking en schoonmaak
minimum verblijf: 1 nacht
Niet roken, geen huisdieren
Annuleringen: 7 dagen voor incheck = volledige terugbetaling
minder dan 7 dagen voor incheck = geen terugbetaling

Maaltijden bij Bed and Breakfast Amaaj

Er zijn verschillende leuke ontbijtadresjes om de hoek. Karen en Marco wijzen u graag de weg.Leuke tips voor de regio

B&B Amaaj ligt midden in ’t Groen Kwartier, de herontwikkeling van het voormalig Militair Hospitaal Antwerpen. Een nieuwe groene autovrije oase van bijna 8 ha binnen de stadsgrenzen van Antwerpen. Een evenwichtige mix van trendy lofts in historische gebouwen met tuinen. Alle troeven van de stad, aangevuld met een rustig autovrij park. In de voormalige kapel huist tegenwoordig het befaamde 2-sterren restaurant van Sergio Herman en Nick Bril: THE JANE.Extra informatie

Over de buurt.

‘t Groen Kwartier ligt centraal in de negentiende-eeuwse gordel op wandelafstand van de Zurenborgwijk en van het centrum van Antwerpen. Zurenborg: wereldvermaard als Art-Nouveaudistrict, in het centrum van het bestbewaarde geheim voor toeristen: de Dageraadplaats. Best gesmaakt in de vooravond bieden de restaurants gevarieerde spijzen aan aannemelijke prijzen, de cafés nodigen uit voor een gezellige voor- en nababbel. De grootste troeven van ‘t Groen Kwartier zijn haar rustige maar toch zeer toegankelijke ligging nabij Berchem Station, de tramlijn en bushaltes.

Algemene info

Contactpersoon:
Karen & Marco
Adres:
Artsen zonder Grenzenstraat 21/1, Antwerpen
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker