Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Bed and Breakfast Amadee

Algemene info

5
Contactpersoon:
Inge Serruys
Adres:
Kortestraat 4, Zandvoorde
Land:
België
website:
Website link

Tel:057/467065

Gsm:0495/382123

Omschrijving

Onze hoeve werd omgebouwd tot een charmante en stijlvolle Bed and Breakfast met alle modern comfort. Alle ruimtes van de boerderij zijn zoveel mogelijk intact gebleven maar hebben intussen een andere bestemming gekregen. Zo is de paardenstal nu de inkom. Van het ovenhuis met de originele broodoven werd een stemmige zithoek gemaakt met haard. Voor de renovatie werd steeds gebruik gemaakt van authentiek bouwmaterialen en voor de inrichting werd gezocht naar originele meubels, verlichting en stoffen om tot een smaakvol samenspel te komen tussen antiek en design..
Amadee is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei wandel- en fietsroutes maar ook om te gaan golfen. In de rijke natuur van de Gasthuisbossen of de Palingbeek kunt u volledig herbronnen . Geïnteresseerden in geschiedenis en cultuur kunnen zich verdiepen in de Eerste Wereldoorlog met een bezoekje aan het In Flanders Fields museum of een van de vele Commonwealth begraafplaatsen in de Ypres Salient waaronder het Tyne Cot Cemetery de belangrijkste is. Maar ook een bezoek aan Ieper , Zonnebeke en Rijsel kunnen op het programma staan.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Captcha picture
Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

Single kamer incl. ontbijtbuffet (1 pers.) € 70
Dubbele kamer incl. ontbijtbuffet (2 pers.) €90
Extra bed.( Kinderen tot 6 jaar gratis) € 20
Familiekamer voor 4 personen € 130
Ontbijtbuffet (indien u enkel ontbijt) € 12
Champagne-ontbijt voor 2 personen supplement € 35
Fietsenverhuur per dag € 8
Buitenspa (1 u - incl handdoeken, badjassen, fruit,drankje ) € 20 per persoon
Uitgebreide picknick (1 pers.) € 12
Gastentafel met vast menu vooraf te bespreken. Richtprijs: € 30 pp
Massages Op aanvraag
HUUR HOEVE OP AANVRAAG

Maaltijden bij Bed and Breakfast Amadee

's Morgens bieden we u een uitgebreid ontbijtbuffet aan met ovenverse broodjes en streekproducten. Iets speciaals te vieren, je partner verwennen? Wat dacht je van een luxe champage-ontbijt of misschien wel ontbijt op bed. Bij zonnig weer kunt u ontbijten op het tuinterras. Indien gewenst verwennen we onze gasten met een culinair diner volgens het seizoensaanbod : Aperitief met hapjes, voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen.Leuke tips voor de regio

Amadee is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei wandel- en fietsroutes maar ook om te gaan golfen. In de rijke natuur van de Gasthuisbossen of de Palingbeek kunt u volledig herbronnen . Geïnteresseerden in geschiedenis en cultuur kunnen zich verdiepen in de Eerste Wereldoorlog met een bezoekje aan het In Flanders Fields museum of een van de vele Commonwealth begraafplaatsen in de Ypres Salient waaronder het Tyne Cot Cemetery de belangrijkste is. Maar ook een bezoek aan Ieper , Zonnebeke en Rijsel kunnen op het programma staan.
Extra informatie

Zin in een leuk verblijf samen met familie en vrienden? Dan kan je onze hoeve volledig afhuren. Je beschikt dan over een mooie en volledig ingerichte keuken, een gezellige zithoek en een zeer praktische polyvalente ruimte .

Algemene info

Contactpersoon:
Inge Serruys
Adres:
Kortestraat 4, Zandvoorde
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker