Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Bed and Breakfast Atlas Guesthouse

Algemene info

4
Adres:
Zevenbergenlaan 1, Brugge
Land:
België


CheckinDatum:

CheckoutDatum:

Kamers:

Volwassenen:

Kinderen:

Omschrijving

Atlas Guesthouse is gelegen tussen de bossen en Brugge en is een ideale uitvalsbasis voor een stadsbezoekje of een tocht in het Brugse Ommeland.

Onze guesthouses (Atlas Noord en Atlas Zuid) bestaan uit een gelijkvloers, elk met een eigen terras, en een slaapkamer op de verdieping.

Een keuken is aanwezig met fornuis, microgolf, koffiezet en alle benodigdheden om een lekker maal klaar te Atlas Guesthouse, Brugge : zithoekmaken. Ook de eettafel bevindt zich hier. Het ontbijt is inbegrepen.

In de woonkamer vindt u twee een-persoons loungebedden waarin u rustig naar de televisie of dvd kijken maar ook goed kunt overnachten. Internetten kan ook met de gratis, draadloze WIFI.

De badkamers hebben een wastafel, toilet en bad/douche. Op de etage vindt u nog een ruim twee-persoonsbed. Alle bedlinnen is voorzien en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Er is ruimschoots parking voor de deur maar indien u uw voertuig op onze afgesloten parking wenst te stallen kan dit ook. Fietsen/motorfietsen kunnen binnen het terrein geplaatst worden. Op aanvraag kunnen wij ook fietsen of een fietskarretje voorzien (zolang de voorraad strekt).

Prijsomschrijving

Tarief voor een kamer op basis van twee personen, ontbijt inclusief:
90-110 euro per nacht (afhankelijk van seizoen)

Extra’s:

Korting voor single gebruik: -30 euro
Babybed: 5 euro/nacht
Kinderen tussen 3 en 12 jaar: 10 euro/nacht
Extra volwassene: 20 euro/ nacht
Supplement 1 nacht: 30 euro/nacht

Maaltijden bij Bed and Breakfast Atlas Guesthouse

Ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs. Indien u uw eigen ontbijt wenst te verzorgen (wat, gezien de volledig uitgeruste keuken, zeker mogelijk is) kunnen wij u een korting op de kamerprijs geven.

Leuke tips voor de regio

Atlas Guesthouse is gelegen in de Zevenbergenlaan 1 in Brugge op de rand van de stad tussen de bossen (Tilleghem- , Beisbroek- en Zevenkerkenenbos met de abdij van Zevenkerken) en Brugge-centrum. Met twee fietsknooppunten (n° 69 en 70) binnen een straal van 400 m. vindt u onmiddellijk aansluiting op één van de prachtige fietsroutes doorheen deze bossen of in het Brugse Ommeland.

De aansluiting naar het centrum van Brugge is verzekerd door een bus (halte op 400 m.) die u drie maal per uur in een kwartiertje tot op de Markt brengt. Dezelfde bus brengt u ook naar het station. Ook met de fiets is de rit naar de stad een plezier (2.5 km. fietspad).

U kunt echter ook in de omgeving naar een zwembad gaan, gaan picknicken op een weide in het bos, een filmpje mee pikken in de Kinepolis of met de kinderen naar het Boudewijn Seapark gaan (waar u in de winter ook kunt schaatsen). Ook een bowling ligt binnen een straal van 500 m.

Er zijn diverse restaurants in de onmiddellijke omgeving maar als u zelf wilt koken is er ook een supermarkt vlakbij. Ook de kleinhandel vindt u in dHet strand van Zeebruggee buurt : de bakker, slager en groentewinkel vlakbij. De zondag kunt u uw inkopen gaan de op de zondagsmarkt op 400 m.

En wat als u iets verder wilt gaan ? Het strand ligt op 16 km. en is vlot bereikbaar via de Expressweg. De aansluiting met de E-40 en E-17 ligt op 2.5 km. en hierlangs staat in in een halfuurtje in die andere kunststeden Gent of Kortrijk.

Extra informatie

Algemene info

Contactpersoon:
Jos Deroo
Adres:
Zevenbergenlaan 1, Brugge
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker