Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Charme Hotel Bonne Auberge

Algemene info

4
Contactpersoon:
Joris Couwet
Adres:
Maria Hendrikalaan 10, De Haan
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Omschrijving

Bonne Auberge, a rebelmantique place
Romantiek is ontstaan als de rebellie op de rede waarbij gevoel, verbeelding en creativiteit centraal staan. Het hotel Bonne Auberge wil deze oorspronkelijke betekenis herwaarderen en een nieuwe dimensie geven.
Het rebels-romantische combineert luxe met comfort. Bovendien geniet u van een verregaande service zodat u volledig kan wegdromen en maximaal ontspannen.
Hotel Bonne Auberge is gelegen in de oude concessie van De Haan, op een steenworp van het park Pottinière en het strand. Het hotel bestaat uit 11 kamers. Iedere kamer heeft haar eigen karakter en is genoemd naar een muziekgenre. Van soul tot funk, van classic tot rock. Alle kamers hebben alle comfort en zijn uitgerust met een eigen badkamer, mini-bar, flatscreen, radio met iPod aansluiting, telefoon en Internet. 's Ochtends wacht een uitgebreid ontbijt op u in de ontbijtruimte of op het terras. Verder is er altijd de mogelijkheid om van een aperitief te genieten vooraleer u op restaurant gaat of u kan zich rustig afzonderen in de bibliotheek. Hier beleeft ieder zijn persoonlijke romantiek.
Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons uniek hotel!VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

Prijzen dubbel kamer incl ontbijt 95-175 euro.

Maaltijden bij Charme Hotel Bonne Auberge

Uitgebreid Ontbijt.

Leuke tips voor de regio

Extra informatie

Algemene info

Contactpersoon:
Joris Couwet
Adres:
Maria Hendrikalaan 10, De Haan
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker