Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Bed and Breakfast Au Coeur de Villers

Algemene info

4
Adres:
Rue du Millénaire 10, Durbuy
Land:
België


CheckinDatum:

CheckoutDatum:

Kamers:

Volwassenen:

Kinderen:

Omschrijving

Gerenoveerde authentieke langgevelhoeve met 5 Charmante gastenkamers, 2 studio's en een bakhuisje. Gelegen in het middeleeuwse dorpje Villers Ste Gertrude, 12 km van Durbuy. Voor grenst het aan het kleine romantische dorpspleintje en achter aan de groene velden en bossen. Mooie sfeervollen kamers, gewaardeerd op 3 aren en erkend door het Waalse bureau voor Toerisme. Ideaal voor wandelaars en mensen die van de rust willen genieten of leuke uitstapjes willen maken.

Prijsomschrijving

Afhankelijk van het seizoen, 2 personen incl ontbijt vanaf € 70 tot € 100,

Maaltijden bij Bed and Breakfast Au Coeur de Villers

Table d'Hôtes, plat du jour en diner op aanmelding, heerlijk uitgebreid ontbijt natuurlijk inbegrepen of bij te boeken indien u een studio of het bakhuisje huurt.

Leuke tips voor de regio

Vele mogelijkheden, prachtig Wandelgebied, Mountainbiken, Kajakken, Toeristisch tramlijntje met natuurgids, Bezoek het kleinste stadje in de wereld Durbuy, Geitenkaasboerderij, gewelidig voor kinderen. Plopsa Coo, Bezoek Grotten van Hotton en Remouchamps. Durbuy Aventure

Extra informatie

De gastheer heeft 10 jaar een restaurant uitgebaat en is dol op lekker koken, dus laat u verwennen na een dagje heerlijk vertoeven in de prachtige omgeving. Probeer ook de spa-wellness met sauna, infra roodcabine, jacuzzi, startbad, voetenbad, relaxbedden.

Algemene info

Contactpersoon:
Rudzik
Adres:
Rue du Millénaire 10, Durbuy
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker