Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Bed and Breakfast Clos Margaux

Foto's van Bed and Breakfast Clos Margaux in Knokke-Heist
Proef de romantische en intieme sfeer in deze stijlvolle ingerichte villa van B&B Clos Margaux in Knokke-Heist, dè parel aan de Belgische kust.
Deze nieuwe B&B, genoemd naar een overheerlijke wijn, biedt kwaliteit èn service.
Luxe en gastvrijheid zijn dè sleutelwoorden tot dit geslaagde concept : het creëren van een "thuis-gevoel" en "het- tot- rust- komen" in één van onze 3 knusse, stijlvolle gastensuites (Petit Verdot, Merlot en Cabernet Sauvignon) die voorzien zijn van alle hedendaags comfort; box-spring bedden, anti-allergische donsdekens en hoofdkussens, badlinnen en zeepjes, flat-screen, gratis Wi-Fi-toegang alsook parkeermogelijkheid.
Bij goed weer kunt u genieten van een onovertroffen continentaal ontbijt op ons zonneterras, bij kouder weer gaat dit door in de gezellig ingerichte ruime leefruimte.
B&B Clos Margaux is gelegen op een 3-tal kilometer van het bruisende Knokse winkelcentrum en op 2 kilometer van het station. Bij ons kan u uw wagen zorgeloos en gratis achter laten om de omgeving te verkennen, te golfen in Het Zoute, te fietsen in ons prachtig natuurreservaat "het Zwin"... de mogelijkheden zijn eindeloos !
Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen alsook om van uw verblijf een uiterst aangenaam en onvergetelijk gebeuren te maken !

Algemene info

5
Contactpersoon:
Saskia Vancampenhout
Adres:
Boomgaarden 62, Knokke-Heist
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Online ReserverenVRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Algemene info

Contactpersoon:
Saskia Vancampenhout
Adres:
Boomgaarden 62, Knokke-Heist
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker