Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Bed and Breakfast "de OPEN POORT****"

Algemene info

4
Contactpersoon:
Tilly Gielen
Adres:
Ketsingerdries 32, Tongeren
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Omschrijving

Net buiten het centrum van Tongeren, vlak aan de Demerbron en te midden van het groen, ligt "de OPEN POORT****" een gewezen Haspengouwse vierkantshoeve en eigendom van kunstenares Tilly Gielen.
U logeert in dit karaktervolle erfgoedpand in een juniorsuite, luxe gastenkamer of luxe appartement al naar gelang uw keuze.
Verder beschikt "de Open Poort" over een ruime parking, een prachtige landschapstuin met natuurlijke vijver en verschillende zithoeken met barbecuefaciliteiten en kunnen de gasten ten allen tijde vrijblijvend een kijkje nemen in het enorme schildersatelier van de eigenares. "de Open Poort" ligt op het fiets- en wandelnetwerk en op wandelafstand van het Wijnkasteel van Genoelselderen met zicht op de wijnflanken, het kasteeel van 's Herenelderen en het kasteel van Alden Biesen.
Een verblijf in "de Open Poort****" is synoniem voor luxe, smaak, optimaal comfort en persoonlijke service en een gewaardeerde verblijfplaats voor zowel zakenmensen als toeristen op verkenning in het mooie Haspengouw.
Aanbevolen door: de Guide Michelin, Erfgoedlogies, Karaktervolle Gastenkamers, Toerisme Limburg, Toerisme Vlaanderen enz...VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

Prijs overnachting in luxe tweepersoons gastenkamer of juniorsuite inclusief uitgebreid ontbijt :
- Single : minimum : 90 €
maximum : 100 €
- 2 Personen : minimum : 130 €
maximum : 140 €
- 3 Personen: minimum : 180 €
maximum : 190 €
Kortingen :
Kinderen : tot 3jaar : Gratis
tot 12 jaar : - 20%
Langer Verblijf : - 10%

Maaltijden bij Bed and Breakfast "de OPEN POORT****"

Ontbijten inbegrepen in de prijs.
Lunchpakket op verzoek.
Diner op verzoek en reservering in nabij gelegen restaurant.

Leuke tips voor de regio

4 Seizoenen lang heeft Haspengouw iets te bieden op het gebied van kunst en cultuur, sport en natuurbeleving en culinaire verwennerij.
Als oudste stad van België is Tongeren rijk aan archeologische vondsten en bezienswaardigheden. Het Gallo-Romeins museum is dan ook een aanrader. Iedere zondagvoormiddag heeft in Tongeren de grootste antiekmarkt van de Euregio plaats. De vele kastelen die Haspengouw rijk is liggen te wachten om ontdekt te worden door de fiets- en wandelaars. Een van de parade-paardjes is het kasteel van Alden Biesen, op een steenworp van de Open Poort of... voor de wijnliefhebber, het Wijnkasteel van Genoelseldeen op wandelafstand.
Met de rijke Haspengouwse bodem, kan het ook niet anders of je kan hier terecht in tal van goede restaurants voor een heerlijke verwennerij van je smaak-papillen.
Op de website van "de Open Poort" treft u onder de rubriek "Toerisme" een korte video over De Open Poort, en heel wat tips voor een leuk verblijf.

Extra informatie

Via mijn website www.deopenpoort.be kan u geďnformeerd blijven over de mogelijke arrangementen, speciale aanbiedingen en activiteiten.

Heeft u iets te vieren, dan denk ik graag met u mee om er een onvergetelijk gebeuren van te maken.

Algemene info

Contactpersoon:
Tilly Gielen
Adres:
Ketsingerdries 32, Tongeren
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier