Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Bed and Breakfast De Groote Waere

Algemene info

5
Contactpersoon:
Baert Renate
Adres:
Vladslostraat 21, Vladslo - Diksmuide
Land:
België
website:
Website link

Tel:051/51 00 16

Gsm:477/ 24 19 38

Omschrijving

Gastensuites "De Groote Waere " zijn gelegen aan de rand van de Handzamevaartvallei. De vallei is gekenmerkt door haar open landschap waar de herten van de famillie grazen , het is een uniek zicht midden in de groene natuur. Met de nabij gelegen fiets en wandelroutes is het een ideale uitvalbasis voor een wandel of fietstocht of om even wat te onthaasten. De vierkantshoeve werd omgebouwd tot vier gastenkamers waar u luxueus kan overnachten en na een uitgebreid ontbijt in alle rust van de natuur kunt genieten . De schuur werd omgebouwd tot salon en bar met zicht op de binnentuin.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Captcha picture
Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

De prijs voor een tweepersoonskamer met ontbijt is 35 euro pp. per nacht. ( single +5 euro) De prijs voor een derde of vierde persoon op de kamer is 20 euro per persoon. Bij midweek is vanaf 3 nachten de vierde gratis. Voor kortingen bij het afhuren van de volledige hoeve ( Famillie 's, vrienden of bedrijven) kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Maaltijden bij Bed and Breakfast De Groote Waere

's Morgens wordt er een uitgebreid ontbijt voorzien , bij mooi weer kan dit ook op het terras Wie een arrangement kiest ( zie www.degrootewaere.be) of halfpension op aanvraag kan ook 's avonds lekker en gezellig tafelen.

Leuke tips voor de regio

In de regio Diksmuide zijn er verschillende mooie wandel en fietsroutes. Het Blankaartnatuurgrbied , de Yzertoren ( met museum) , de dodengang en de nieuwe jachthaven zijn aanraders om te bezoeken ( zie www.toerismediksmuide.be). Gastronomisch heeft de streek heel wat te bieden, we helpen u graag bij het kiezen van een leuk restaurantje. Ook de kust ligt op amper 25 min. rijden.

Extra informatie

Wie zelf een leuk idee heeft voor een weekendje met famillie of vrienden ( vb ; barbecue , boottochtje, huifkarrentocht ) kan zich altijd vrijblijvend informeren , we organiseren het voor u. We beschikken over eigen fietsverhuring en paardestalling.

Meer informatie over onze arrangementen zie: www.degrootewaere.be

Algemene info

Contactpersoon:
Baert Renate
Adres:
Vladslostraat 21, Vladslo - Diksmuide
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker