Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Kamers Bed and Breakfast Dultenpoelhof B&B - holiday cottages

Algemene info

5
Contactpersoon:
Ingrid
Adres:
Meerskant 18, Laarne
Land:
België
website:
Website link

Tel:++ 32 (0)9 230 41 28

Gsm:

Details van de Kamers

2 Kamers/studio's
blue cottage : ingericht voor max 4 personen. De muren zijn opgetrokken in oude Vlaamse baksteen, met oog voor detail en afgewerkt in middeleeuwse stijl. De vloer bestaat uit antieke Bourgondische tegels. Er is een gezellige zithoek met open haard. De originele slaaphoek heeft comfortabele twin bedden. De zetel van de zithoek kan opengeklapt worden en kan als extra slaapbank voor 2 personen gebruikt worden.
Er is ook een eethoek met ingerichte kitchenette. Daarnaast bevindt zich de luxueuze badkamer met douche en toilet. De kamer beschikt over centrale verwarming, kabeltelevisie met dvd speler, telefoon en het is mogelijk draadloos in te loggen (WLAN) op ons internetsysteem.
Green cottage : is voor max. 4 personen ingericht. De gebruikte materialen werden zorgvuldig geselecteerd. Typische oude Vlaamse bakstenen voor de muren, het plafond in cederhout, de vloer in flagstone, afgewerkt met kleine marmeren tegels. De cottage, met aparte ingang, beschikt over een luxueuze badkamer met toilet en douche.
Een mooie ingerichte kitchenette, uitgevoerd in eik, staat ter uw beschikking. Verder is er ook een eethoek, tv met dvd . Er is centrale verwarming, telefoon & internet. Vanop het terras heeft u zicht op de mooie oude tuin.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Captcha picture
Vul de cijfers/letters in:

Algemene info

Contactpersoon:
Ingrid
Adres:
Meerskant 18, Laarne
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker