Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Kamers Bed and Breakfast B&B Herenhuis

Foto's van Bed and Breakfast B&B Herenhuis in Izegem

Algemene info

5
Contactpersoon:
Yves Vandenabeele
Adres:
Roeselaarsestraat 177, Izegem
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Details van de Kamers

Bed and breakfast Herenhuis te Izegem beschikt over drie volwaardige kamers en één extra kamer.

Kamer Puur
Deze kamer is zeer functioneel en beschikt over alle faciliteiten voor zakenpartners om een geslaagd verblijf te hebben. Het grote, lange werkblad zorgt voor voldoende plaats om alles te kunnen plaatsen: laptop, I phone, papieren,... Kortom, u behoudt het overzicht op deze ruime tafel. De comfortabele zeteltjes zorgen ook voor een aangenaam gevoel tijdens het werk op de kamer.

Verder beschikt deze kamer over een ruime kleerkast, kluisje en mooie led - TV en radio. Na de inspanning kan u dus genieten van de nodige ontspanning. Wenst u daarbij nog een lekker drankje, dan vindt u dit terug in de minibar. De boxspring zorgt voor een aangename nachtrust zodat u de volgende dag energiek kunt starten.

Kamer Charmant
Deze kamer bestaat uit twee ruimtes: Een grote, ruime slaapkamer en daar recht tegenover de badkamer. Alles is hier aanwezig om van uw nacht een romantische beleving te ervaren... Ruime badkamer met aparte douche en bad, authentieke slaapkamer met comfortabele matrassen en sfeerverlichting. Wat zachte muziek op de achtergrond of een mooi filmpe op de grote led - TV. Drankjes kunnen hier ook uit de minibar worden genomen of als u het nog specialer wenst te maken, dan hebben we nog meer exclusieve bubbels in huis...

Kamer Elegant
Prachtige authentieke luxe suite met alles erop en eraan: Boxspring bedden, grote spiegels, sfeerverlichting, ruime badkamer met bad en douche mogelijkheden, stoelen in Louis Quatorze stijl,... Voor de mensen die graag langer vertoeven in deze kamer is ook een ruime kleerkast beschikbaar met kluisje. De drankjes in de minibar kunnen enkel de sfeer en gezelligheid nog bevorderen...

Kamer Cachet
Bent u op vakantie met kinderen of eventueel meerdere zakenpartners? JA, dan kan deze kamer gekoppeld worden aan één van de bovenstaande kamers. Ze beschikt namelijk over 2 éénpersoonbedden met alle benodigdheden om ook hier uw overnachting volwaardig te kunnen beleven. Een lavabo is hier ook aanwezig, maar de douche of bad dient hier gedeeld te worden met de andere gereserveerde kamer. Deze kamer kan bij voorkeur heel goed gecombineerd worden met de kamer Charmant of Elegant.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Algemene info

Contactpersoon:
Yves Vandenabeele
Adres:
Roeselaarsestraat 177, Izegem
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker