Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Bed and Breakfast Het Verloren Gedicht B&B

Algemene info

5
Adres:
Bellegemplaats 16, Kortrijk (Bellegem)
Land:
België


CheckinDatum:

CheckoutDatum:

Kamers:

Volwassenen:

Kinderen:

Omschrijving

In 1872 gebouwd, prijkt op Bellegemplaats onder de kerktoren, een kloosterkapel in neogotische stijl. Het is in deze kapel, temidden de groene long van Kortrijk, op nauwelijks vijf minuten met de wagen van het centrum verwijderd, dat u Bed & Breakfast 'Het Verloren Gedicht' aantreft, waar twee romantische kamers en een luxueuze bruidssuite op u wachten.
Drie kamers, drie gedichten, drie aparte ervaringen...
U geniet van een volledige hotelservice waarbij onze kamers allen zijn uitgerust met eigen badkamer, flatscreen TV en internetaansluiting, gecombineerd met persoonlijke accenten. Ontbijt wordt geserveerd in onze knusse eetzaal, of in de zomer op het terras in de tuin. In het klooster is er een conferentiezaal op de tweede verdieping voor kleine bijeenkomsten. Fietsen staan voor de sportievelingen onder u ter beschikking.

Prijsomschrijving

Het schrijverken:
» Single: 92 euro pkpn, ontbijt en stadstaks inbegrepen
» Double: 107 euro pkpn, ontbijt en stadstaks inbegrepen

Elévation:
» Single: 112 euro pkpn, ontbijt en stadstaks inbegrepen
» Double: 127 euro pkpn, ontbijt en stadstaks inbegrepen

Elysium (bruidssuite):
» double:217 euro pkpn, ontbijt en stadstaks inbegrepen

Maaltijden bij Bed and Breakfast Het Verloren Gedicht B&B

Uitgebreid ontbijt inbegrepen in de prijzen.

Leuke tips voor de regio

Gelegen in de groene long van Kortrijk, leent deze streek zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten. Bellegem organiseert jaarlijks Dwars Door Bellegem, een wandeltocht met meer dan 2000 deelnemers langs hoeves en pittoreske paadjes.(www.dwarsdoorbellegem.be)
Of misschien is een bezoekje aan de lokale brouwerij meer iets voor u? (www.bockor.be)
Verder ligt Het Verloren Gedicht op slechts 3 km van Kortrijk Expo (www.kortrijkxpo.be), en op slechts 5 km van Kortrijk centrum.(www.kortrijk.be)
Rijsel en Doornik met zijn prachtige rommelmarkten op zondag liggen op 25 km.
Een sfeervol saunacomplex vindt u op 10 km (www.saunart.be) of privé op 5km (www.ki-on.be). Arrangementen kunnen voor u worden geboekt.
En natuurlijk heeft Kortrijk ook enkele formidabele restaurants: meer daarover op onze website!

Extra informatie

Weekendje romantisch uit:

Bij het boeken van de kamer élévation of 't schrijverken voor het weekend, met aankomst op vrijdagavond na 19u en vertrek zondag voor 11u00, krijgt u een fles heerlijke rode of witte wijn aangeboden op de kamer, naast een hartige verrassing!
Prijs voor het weekend:
200 euro voor 2 personen in kamer 't schrijverken
220 euro voor 2 personen in kamer élévation

Als u uw geliefde eens helemaal wil verrassen, dan kan u natuurlijk beter de unieke en op en top romantische suitekamer boeken! Bij het boeken van een weekend in de suite, krijgt u van het huis een fles gekoelde champagne bij aankomst op de kamer, naast een hartige romantische verrassing!
Prijs voor het suite-weekend:
400 euro op basis van 2 personen

Culinair weekend:

In samenwerking met enkele zeer goede restaurants uit de streek, bieden wij u ook een verwenarrangement aan inclusief maaltijden.

Zalig genieten:

Aankomst op vrijdagavond na 19u, vertrek zondagochtend voor 11u00, met verblijf in kamer élévation of 't schrijverken, inclusief flesje wijn op de kamer en hartige verrassing , of verblijf in suite met flesje champagne bij aankomst +

vrijdag of zaterdagavond: maaltijd in het erg gezellige Kwizien Celine (3 gangenmenu, inclusief wijnen, apero en koffie) . Dit restaurant wordt gerund door de sympathieke dochter van Mr Pélissier, vroegere chef-kok van het toenmalige sterrenrestaurant St Christophe in Kortrijk +

vrijdag of zaterdagavond:gastronomisch menu in restaurant Culinair of David Seelen, naar keuze, inclusief wijnen. Deze twee toprestaurants behoren tot de beste van de streek, en zullen u elk op hun eigen wijze weten te verleiden!
Prijs voor het arrangement:
219 euro per persoon op basis van verblijf van 2 nachten in kamer élévation of 't schrijverken.
319 euro per persoon op basis van verblijf van 2 nachten in de suite.

Algemene info

Contactpersoon:
Steven en Ellen Coene-Pietrzak
Adres:
Bellegemplaats 16, Kortrijk (Bellegem)
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker