Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Charme Hotel Salvators

Algemene info

5
Adres:
Sint Salvatorskerkhof 17, Brugge
Land:
België


CheckinDatum:

CheckoutDatum:

Kamers:

Volwassenen:

Kinderen:

Omschrijving

Ons hotel ligt in het hartje van Brugge; deze oorspronkelijke " Refectorie van Sint-Salvators (1580)" deed in de Middeleeuwen dienst als refter waar de kanunniken samen kwamen voor en na de goddelijke diensten om te eten en drinken.
In 1930 verbouwt de toenmalig eigenaar het pand naar een herberg in neo-barokke stijl.
Uiteindelijk wordt de 'Cantine van Sint-Salvators' door de huidige eigenaar Philip Maes van oorspronkelijke herberg omgetoverd tot een hotel.
Philip en zijn personeel (Inge,Melissa,Di, Nancy en Rita) doen hun uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De knusse bar is bekend om zijn vriendelijke sfeer en in de salon, bij het haardvuur, kunt u heerlijk ontspannen zitten of gratis internetten.U kunt ook fietsen huren of gebruik maken van een heerlijk ontspannende sauna (EUR 20 per 2 personen).
In de kamerprijs is tevens een kortingskaart p.p. voorzien ter waarde van 10€ voor de meeste Brugse museums / fiets en boottochten / choco-story enz...

Prijsomschrijving

Kamers met brobbelbad/jacuzzi tussen 90 en 110€
Kamers met douche tussen 70 en 80€
Kamers met keukentje tussen 80 en 110€
Prijzen zijn voor 2pers/nacht taksen en ontbijt inbegrepen.
1pers. = 10euro minder.

Maaltijden bij Charme Hotel Salvators

Het ontbijtbuffet kunt u nemen tot 10 u 's morgens in ons mooie salon. De verschillende soorten brood, ontbijtgranen, fruitsalade,kaas en ham, maken dat u uw dag meteen goed start !

Leuke tips voor de regio

Ons hotel is gelegen in het oude centrum van de stad. Vlakbij het hotel vindt u de belangrijkste musea, het begijnhof, het concertgebouw. Alles is op wandelafstand bereikbaar. En hebt u geen zin om te wandelen, dan kunt u bij ons fietsen huren voor het Brugse ommeland oa Damme.

Extra informatie

Naast saunaverhuur aan EUR 20 voor 2 personen, verhuren wij eveneens fietsen om een leuke rondrit te maken in de stad of het ommeland. Een PC met internet en Wireless-Lan is gratis beschikbaar in het salon. We hebben 2 parkeerplaatsen aan EUR 5/24uur op 300m van hotel.

Algemene info

Contactpersoon:
Maes Philip
Adres:
Sint Salvatorskerkhof 17, Brugge
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker