Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Charme Hotel Ter Duinen

Algemene info

5
Contactpersoon:
Marc Bossu
Adres:
Langerei 52, Brugge
Land:
België
website:
Website link

Tel:(0)50/33.04.37

Gsm:


CheckinDatum:

CheckoutDatum:

Kamers:

Volwassenen:

Kinderen:

Omschrijving

Ter Duinen is een plaats waar U zich onmiddellijk thuis zult voelen. Doordat het een klein hotel is (slechts 20 kamers), rust er een zeer familiale sfeer.

Prachtig uitkijken op de Langerei -één van Brugge mooiste grachten-, weg van de toeristische drukte en toch op wandelafstand van de Grote Markt, biedt Ter Duinen U heerlijk comfort in een authentieke sfeer.

Alle kamers hebben alle comfort (badkamer, tv, radio, wekker, safe, airo voor de warme dagen, ...). s' Morgens wordt er een onvergetelijk ontbijtbuffet (alles vers) geserveerd in een prachtige ontbijtzaal met orangerie. De eigenaars Marc & Lieve gaan zelf naar de markt, waar ze zelf de lekkerste fruitsoorten uitkiezen en ook bloemen kopen waar ze kleurrijke boeketten mee samenstellen.

Er is ook een kleine patio (tuin) en zithoek waar U net zoals thuis kunt genieten van een kopje thee of koffie.

Parkeren kan hier voor de deur (met parkeerschijf), maar er zijn ook private garages (14,50 euro/nacht). Tevens is er ook een zeer goede busverbinding van en naar het hotel. Vanaf het station neemt u bus nummer 4 en 14 naar het hotel.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Captcha picture
Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

Tweepersooskamer op de begane grond: 105 Euro, inclusief ontbijt
(deze kamers hebben dezelfde comfort als alle andere kamers, maar zijn iets donkerder -minder buitenlicht- en kijken uit op een gang en zijn daarom goedkoper).

Tweepersoonskamer aan de achterkant van het hotel: 123 Euro (tijdens de week) en 130 Euro (tijdens het weekend), inclusief ontbijt.

Tweepersoonskamer met zicht op de gracht: 139 Euro (tijdens de week) en 149 Euro (tijdens het weekend), inclusief ontbijt.

Maaltijden bij Charme Hotel Ter Duinen

In de loop der tijd is het hotel bekend gaan staan voor z'n overheerlijke, rijkelijke ontbijt. Marc & Lieve gaan zelf naar de markt, waar ze een selectie van fruit maken, afhankelijk van het seizoen.

Het buffet heeft de nodige voorbereiding nodig, omdat we verse sinaasappelsap maken (we persen de sinaasappels zelf - niet uit pakken). De verse fruitsalade wordt op de ochtend zelf gemaakt. De vleeswaren en kazen worden ook pas vlak voor de start van het ontbijt gesneden en natuurlijk wordt Uw ei gekookt zoals U hem wilt hebben. Omdat wij zo'n heerlijk ontbijt serveren, hoeven de gasten s'middags nauwelijks nog te eten. We beschikken niet over een restaurant.

Er is ook nog een loung/bar waar U iets kunt drinken en er is ook een patio waar U tijdens de zomer kunt genieten van een kopje koffie of thee of een fris biertje.

Leuke tips voor de regio

Bij aankomst ontvangt U een plattegrond van de stad samen met een reductiekaart geldig voor alle musea en de boottochten in Brugge.

Vanaf het hotel kunt U ook naar andere bestemmingen in de buurt. Damme (een klein middeleeuws stadje) ligt op 5 km, de kust op 20 km, Gent op 50 km, ... Door middel van het openbaar vervoer zijn deze bestemmingen zeer gemakkelijk te bereiken.

Extra informatie

Babybedjes zijn op aanvraag en moeten steeds door het hotel worden bevestigd.

Wij zijn een niet-rokershotel.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Algemene info

Contactpersoon:
Marc Bossu
Adres:
Langerei 52, Brugge
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker