Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Bed and Breakfast Huis Bellefroid

Algemene info

4
Contactpersoon:
Bongers Annie
Adres:
Maasstraat 8, Ophoven-Kinrooi
Land:
België
website:
Website link

Tel:089 562856

Gsm:06 29066260

Omschrijving

Huis Bellefroid is gesitueerd onder de oude kerktoren van Ophoven op een boogscheut van de Maas en het fietsroutenetwerk op korte afstand van een 3-tal historische stadjes. Het gastenhuis, een combinatie van authentieke Maaslandse stijl en hedendaags comfort, werd gebouwd in 1848 en heeft de typische stijlkenmerken van deze periode. Ooit woonde hier de roemruchte bokkenrijder Philip Mertens. Het verblijf ligt midden in een onder architectuur aangelegde tuin en heeft 2 slaapkamers. Bij elke slaapkamer hoort een volledig ingeriche badkamer met toilet, douche en dubbele wasbak. De gezellige ontbijtruimte is ingericht in Ierse stijl en staat volledig ter beschikking van onze gasten. Zij kunnen gebruik maken van het aanliggend terras (open tuindeuren) met zitjes en barbeque. Er is een eigen parkeerterrein en fietsenstalling.
De tuin huisvest veel oude vruchtbomen zoals pruim,kers,noot,appel,kastanje,mispel en kweepeer. Alle vruchten worden voor eigen gebruik verwerkt. Centraal ligt de grote buxustuin met een 700-tal vormgesnoeide planten. Hier, waar men zich ver van de bewoonde wereld waant, is ruimte voor een mediatief moment of een picknick in het groen. Onze gasten worden ontvangen met eigengemaakt gebak en koffie en verwend met een uitgebreid ontbijt. Koffie en thee zijn voortdurend vrij ter beschikking. Het gastenhuis is ook als vakantiewoning (exclusief ontbijt) te huur.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Captcha picture
Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

Wij vragen 42,50 euro per persoon, per overnachting inclusief ontbijt. Bij een langer verblijf hanteren wij een reductieregeling.

Maaltijden bij Bed and Breakfast Huis Bellefroid

Uitgebreid Limburgs ontbijt met eigengemaakte jams en brood en een warm gerecht naar keuze. Het ontbijt wordt geserveerd in de gezellige "Ierse kamer" en bij goed weer op het buitenterrras.

Leuke tips voor de regio

Uitgebreide documentatie is altijd up to date aanwezig. De Maas, met zijn unieke vissoorten en vele watersportmogelijkheden, alsmede het bekende fietsroutenetwerk liggen praktisch naast de deur.

Extra informatie

De slaapkamers zijn rookvrij. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Betaling bij vertrek. Voor arrangementen en overige informatie verwijzen wij graag naar onze website www.huisbellefroid.be

Algemene info

Contactpersoon:
Bongers Annie
Adres:
Maasstraat 8, Ophoven-Kinrooi
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker