Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Bed and Breakfast LA GLORIA no. 10

Foto's van Bed and Breakfast LA GLORIA no. 10 in Antwerpen

Algemene info

4
Contactpersoon:
Erik Wassink
Adres:
Huybrechtsstraat 26, Antwerpen
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Omschrijving

Wij verwelkomen u graag in ons in 2016 prachtig gerestaureerd herenhuis uit het begin van vorige eeuw dat zich bevindt in een snel opkomende wijk van Antwerpen Noord waar steeds meer hippe cafes, galleries en eetgelegenheden openen.
Uw gastheer is Erik Wassink, die na vele jaren ervaring in Bilderberg en Hilton Hotels in 2001 met veel succes een eigen “Bed & Breakfast” LA GLORIA No. 10 opende aan de Paleisstraat in Antwerpen.
De nieuwe ” LA GLORIA No. 10 ligt in een rustige, op wandelafstand van het met prijzen overladen Centraal Station,het gloednieuwe concert/congrescentrum “De Elisabethzaal”, De Vlaamse Opera en volksschouwburg “De Roma”. Tram en bushaltes bevinden zich op slechts 200m van ons huis. De intussen populaire stadsfietsen kun u om de hoek huren via “Velo” (www.velo-antwerpen.be).
Shoppers komen uiteraard ook aan hun trekken. De winkelas “De Keyserlei – De Meir – Groenplaats” start op slechts 10 minuten lopen.
De vlakbij gelegen Antwerpse Zoo is ook een absolute aanrader.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

Tweepersoonskamers per nacht : 90 Euro, inclusief ontbijt en toeristenbelasting
Tweepersoonskamers voor langere tijd : prijs overeen te komen.
Een tweepersoonskamer voor 1 persoonsgebruik 70 euro incl. ontbijt en tax.
Korting : 5 Euro per persoon indien u niet het ontbijt gebruikt

Maaltijden bij Bed and Breakfast LA GLORIA no. 10

Onze ontbijtkamer in eclectische stijl. . Het ontbijt is veel omvattend waaronder vers meer granen brood, broodjes en croissants, vers fruitsap, een keuze uit vleeswaren en kazen, zoet beleg, fruit en gekookte eitjes, koffie,thee.
Hebt u iets te vieren, of wilt u zich extra laten verwennen, serveren wij u op aanvraag en tegen betaling een feestelijk glas Cava bij het ontbijt.
Het spreekt vanzelf dat wij ook extra service op de kamers kunnen verzorgen zoals Champagne, wijnen, pralines, bloemen en badjassen tegen aantrekkelijke tarieven.

Leuke tips voor de regio

Eten en Drinken :
Om de hoek kunt u eten en drinken in Restaurant “Brutal”, ”Den Druiventros”, huisrestaurant “La Famiglia”, Cafe “De Kroon” en “Bar Bakeliet”.
Eveneens op loopafstand bevinden zich eethuizen als : “ Mediterraanse Vis”, “Loes en Krikke” , De Chinesche wijk,” Bistro Gustav” van de Opera, “Brasserie Hulstkamp”, en hippe cafés als “Bar Leon”, Cafe “Kiebooms”, Koffie en lunch bar “Express”, Cafe “Mombassa”, ...
De Gastheer vertelt u graag meer over andere horeca gelegenheden in de buurt.
Bezienswaardigheden en verdere tips :
Vlak bij : Art deco wellness en zwembad, Filmhuis Klappei, Seeftheater (Jan Fabre), Extra City (moderne kunst), Zeno gallerie ,Design center “Winkelhaak”, Park “Spoor Noord”, UCG Cinema complex, De Zoo, Het Centraal Station, Volksschouwburg “ De Roma”, De Elisabethzaal, De Opera, Aquatopia (onderwaterwereld)
Iets verder weg : De Gastheer vertelt u graag meer over het ruime aanbod dat een populaire stad als Antwerpen aan musea en andere bezienswaardigheden te bieden heeft.

Extra informatie

Extra’s :
Uiteraard wil de gastheer voor u ook ingaan op speciale verzoeken en wensen zoals daar zijn :
Wijn, champagne, pralines, bloemen, badjassen, etc . op de kamer
Prijzen voor extra dienstverlening zijn in overleg.

Parkeren :
Zoals in vrijwel elke stad met een grote aantrekkingskracht staan parkeermogelijkheden onder druk. Als u met de auto reist is parkeren aan de stadsrand, en verder reizen met openbaar vervoer aan te bevelen. Meer info op www.antwerpen.be
Er zijn beperkte betalende parkeerplaatsen in de straat en omgeving.
Betalende parkeerplaatsen in 7/24 uurparking “Firoel” in de vlakbij gelegen Congresstraat aan 1,30 Euro per uur (prijs onder voorbehoud)

Algemene info

Contactpersoon:
Erik Wassink
Adres:
Huybrechtsstraat 26, Antwerpen
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker