Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Maaltijden Bed and Breakfast Moulin de Rahier

Foto's van Bed and Breakfast Moulin de Rahier in Stoumont
Luxueuse Bed & Braekfast / Chambres d'hôtes in de vallei van de Lienne. Vanaf hier kunt u eindeloos wandelen in een prachtige omgeving. Beekjes, wegen, paden, weilanden; alles komt bij ons huis samen. De vallei wordt gevormd door het riviertje "La Lienne", een slechts ten dele getemde stroom. De natuur is prachtig maar er zijn ook mooie dorpjes te vinden. Wij hebben de beschikking over enige fietsen die wij gratis aan onze gasten ter beschikking stellen.
Een ruime woonkamer met open haard die 's winters altijd brandt staat tot uw beschikking. Aan de grote leeftafel kunt u eten, een spelletje doen of de krant lezen. In de boven gelegen lounge kunt u zich terugtrekken om tv te kijken op het grote scherm of een boek te lezen uit de goed gevulde boekenkast. Er is overal ruim sanitair beschikbaar.
Buiten kunt u in de tuin plaatsnemen of op het terras onder de luifel.

Algemene info

4
Contactpersoon:
Mieke Beks
Adres:
La Lienne, 87, Stoumont
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Maaltijden en ontbijt beschrijving

Een kamer wordt standaard verhuurd met een riant ontbijt. Op aanvraag is er ook een lunch -of voor de wandelaars- een lunchpakket mogelijk. Uiteraard is er 's avonds de mogelijkheid om te genieten van een drie-gangendiner.
Van te voren afspreken dat u mee wilt eten wordt aanbevolen; wij kunnen dan ook rekening houden met speciale eetgewoonten of dieet. Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten. Vlees uit de bio-industrie wordt niet gebruikt.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Algemene info

Contactpersoon:
Mieke Beks
Adres:
La Lienne, 87, Stoumont
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker