Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Bed and Breakfast Prive sauna Bora Bora

Algemene info

5
Contactpersoon:
Heidi Gypen
Adres:
Dorpsstraat 97, Brecht (Sint-Lenaarts)
Land:
België
website:
Website link

Tel:0474/954053

Gsm:0474/954053

Omschrijving

Privé Sauna BoraBora heeft vanaf nu ook de mogelijkheid om te ovenachten in een zeer
ruime en goed uitgeruste B&B.
Al dan niet in combinatie van een van onze sauna complexen.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Captcha picture
Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

B&B BoraBora : 1 nacht
check-in : vanaf 16.00 u
check-out :om 12.00 u
Inbegrepen
- Ontbijt met koffie of thee op afgesproken tijdstip
- 1 pakket badlinnen 2 badjassen + 4 handdoeken
- Opgemaakte boxspring met lakenpakket
- Schoonmaak
Prijs: 145 Euro (1 of 2 personen)


B&B BoraBora All in: 1 nacht + 2 uur sauna
check-in : vanaf 16.00 u
check-out :om 12.00 u
Inbegrepen
- Ontbijt met koffie of thee op afgesproken tijdstip
2 uur privé gebruik van het saunacomplex met 2 personen
- 1 pakket badlinnen 2 badjassen + 4 handdoeken
- Opgemaakte boxspring met lakenpakket
- Schoonmaak


Prijs: 240-250 Euro (1 of 2 personen)
+ 2 uur saunagebruik/2 personen

Maaltijden bij Bed and Breakfast Prive sauna Bora Bora

Luxe ontbijt steeds inbegrepen

Leuke tips voor de regio

De Bed and Breakfast ligt in het kleine centrum van Sint lenaarts, dat zeer groen en landelijk is. Sint lenaarts is een deelgemeente van Brecht.
Bent u een wandelaar, of houdt u van fietsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Lange wandel- of fietstochten langs het kanaal zijn voor u reeds uitgestippeld.
Daarnaast kan u volledig tot rust komen in een van onze prive sauna Complexen. (supplementair)"Winkelen Of cultuur op doen in de grote steden"

Het grote voordeel is dat we zeer centraal gelegen zijn, dit tussen Antwerpen en Breda, deze 2 steden liggen op een half uurtje rijden van Sint lenaarts.
Een dagje winkelen, of cultuur op doen in een van deze steden is dus echt aan te raden.

Gastronomische huifkartochten.
Een tocht met een huifkar en een gids langs Brechtse, Sint-Lenaartse of Sint-Jobse tavernes, restaurants en eethuizen. Bij elke stopplaats krijg je een gerecht met drankje of soep. Men kiest met een groep allemaal hetzelfde menu.De huifkartochten lopen van mei tot september. Tijdsduur: + 5 uur.

Bezienswaardigheden
2300 Turnhout
Het centrum van turnhout is een kwartiertje rijden. Een bezoekje aan het Speelkaartenmuseum mag je zeker niet missen of misschien is het (heemkundige) Taxandriamuseum iets voor u ??
2960 Sint Lenaarts
* De Sint-Leonarduskerk een laatgotische kerk (16de eeuw) met toren (15de eeuw) in Kempense gotiek. Ze is opgetrokken in witte zandsteen en baksteen, en wordt ook wel de "Kathedraal van de Heide" genoemd omwille van haar grootte..
* In de oude steenbakkerij langs het Kempisch Kanaal zijn twee oude stoommachines bewaard gebleven en ondertussen beschermd..
* Kasteel "De Eester", uit 1890..
* Van de neoclassicistische pastorie gaat de bouwgeschiedenis van de gelijkvloerse verdieping terug tot de 18de eeuw. Een eerste verdiep dateert uit 1872; in de 20ste eeuw werd nog bijgebouwd..

2960 Brecht
De Sint-Michielskerk, waarvan de bouwgeschiedenis teruggaat tot de 15de eeuw. De daaropvolgende eeuwen werd de kerk meermaals aangepast en herbouwd en hersteld..
* De kapel Onze-Lieve-Vrouw van Zeven Weeën werd opgericht in 1642, op de plaats waar ook vroeger al een kapel had gestaan..
* De Sint-Theobalduskapel dateert uit 1610..
* Het neogotisch oud gemeentehuis dateert uit 1860.. Het gemeentehuis is gevestigd in het Kasteel van Neut, in een groot park in 1848 opgericht. In 1974 werd het door de gemeente aangekocht en vijf jaar later tot gemeentehuis omgebouwd..
* De vroegere schepenbank en de kaak, het voetstuk van de schandpaal, zijn beschermd als monument..
* De Waterhoeve of het Goed van Brecht is een hoevesite aan de oostelijke rand van het dorpscentrum, omgeven door water. Reeds in de 13de eeuw zou op de locatie een hoeve zijn ontstaan. De huidige omwaterde hoeve dateert uit de 18de eeuw..
* De Hoeve Broeigans bestaat uit gebouwen uit de 17de en 19de eeuw. Voordoen stond er op de plek een herberg, ook wel "De Broetgans" of "De Gans" genoemd, op de oude weg van Antwerpen naar Hoogstraten en Tilburg..
* De Stenen Molen, een beltmolen uit 1842. In de jaren 60 van de 20ste eeuw werd een bar ingericht in de molen, wat de molen later ook de naam Bounke-Bounke gaf, helaas is deze molen uitgebrand in de zomer van 2010..
* Het Marmerven is een 6 ha groot ven dat overgebleven is in het vroegere heidegebied..
* De Abdij Onze-Lieve-Vrouw van Nazareth werd opgericht na de Tweede Wereldoorlog. Het was de voortzetting van het oude klooster Onze-Lieve-Vrouw van Nazareth in Lier, dat echter was verdwenen op het eind van de 18de eeuw. In 1950 namen enkele zuster hun intrek in de abdij..
* Een groot stuk van het natuurgebied Het Groot Schietveld strekt zich uit op het grondgebied van Brecht..
* Kempisch Museum: een museum gesticht in 1905. Dit museum geeft een beeld van leven en werk van de Kempenaars van vroeger.de rust.* Kempisch Museum: een museum gesticht in 1905. Dit museum geeft een beeld van leven en werk van de Kempenaars van vroeger.de rust.
Sint-lenaarts
Sint-Lenaarts is een dorp in de Belgische provincie Antwerpen en een deelgemeente van de gemeente Brecht. Sint-Lenaarts heeft een oppervlakte van ongeveer 27 km² en telde in 1991 5415 inwoners. Het dorp ligt aan het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten. Net ten zuiden van het dorpscentrum, aan de andere kant van het kanaal, ligt het gehucht Klein-Veerle.
De plaats groeide rond een middeleeuwse kapel gewijd aan Leonardus, aanvankelijk als gehucht van Brecht. In 1842 werd Sint-Lenaarts afgescheiden als parochie. Sint-Lenaarts werd ook een zelfstandige gemeente in 1846, tot het bij de gemeentelijke fusies van 1977 terug bij Brecht kwam.
Door de aanleg van het kanaal ontwikkelde in de 19de eeuw ook de nijverheid in de gemeente. Op het eind van de 19de eeuw telde Sint-Lenaarts zes steenbakkerijen. Tegen de Tweede Wereldoorlog waren er ook zes diamantslijperijen en enkele andere bedrijven bijgekomen.

Extra informatie

Algemene info

Contactpersoon:
Heidi Gypen
Adres:
Dorpsstraat 97, Brecht (Sint-Lenaarts)
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker