Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Tips regio Vakantieappartement Residentie Azur

Foto's van Vakantieappartement Residentie Azur in Oostende
Residentie Azur heeft twee vakantie verblijven met een uitstekende ligging aan de rand van het bruisende populaire badstad Oostende. Een must voor wie een vakantie verblijf wenst met hedendaags comfort, tijdloos en gezellige ingericht.
Een plaats waar u kunt ontspannen, tot rust kan komen, weg van alle drukte.

De studio is gelegen op de eerste en het appartement op de tweede verdieping met een zuidelijke oriŽntering. De vakantie verblijven zijn zeer lichtrijk, geven uitzicht op het golf terrein van Oostende en zijn gevestigd nabij de rustige buurt Mariakerke, vlakbij het Hippodroom, de Oostende gaanderijen, restaurants, op wandelafstand van het winkelbuurt.

Tijdens de lente en de zomer zijn deze verblijven een perfecte uitvalsbasis voor een lang of kort verblijf. Het haardvuur in de studio zorgt voor de nodige gezelligheid tijdens de herfst en winter maanden. Bij zonnige dagen kan u genieten op het terras van het appartement. Na een dagje zon, zee, strand vindt u op 60m van de zeedijk de gezellig en comfortabele studio of appartement.
De tram ligt op een wandelafstand en breng jullie in geen tijd naar het centrum van Oostende of naar de Belgische kuststeden in de buurt.
Kortom, wij wensen een super fijn verlof toe!

Algemene info

4
Contactpersoon:
Mevr.Ryckebosch
Adres:
Troonstraat 49, Oostende
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Regio tips

Oostende heeft voor iedereen iets om te bekoren. Een uitgebreid aanbod aan activiteiten, ontspanningsmogelijkheden, feestelijkheden, optredens, ... Een bruisende badstad voor jong en oud, met een waaier aan mogelijkheden voor sportievelingen tot cultuur bezienswaardigheden.
U kunt genieten van het mooie strand tot kuieren in de duinen of rustig wandelen. Het bewonderen van de jachthaven waar vissers - en jachtschepen aan en af varen, mag tijdens jullie verblijf in Oostende niet ontbreken.
Meer tips te vinden op onze website www.Verblijf-aan-zee.be.
VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Algemene info

Contactpersoon:
Mevr.Ryckebosch
Adres:
Troonstraat 49, Oostende
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker