Welkom op onze bed and breakfast en charme hotels website!      Webdesign bureau prowebsites
B&B eigenaars:    Login / aanmelden   

Bed and Breakfast 't Korenhof B&B

Algemene info

4
Contactpersoon:
Monnens N
Adres:
Conterdijk 4, Oostduinkerke (Wulpen)
Land:
België
website:
Website link

Tel:0473/660707

Gsm:0473/660707

Omschrijving

't Korenhof is een gezellige, stijlvolle bed & breakfast, gelegen in het idyllische dorpje "Wulpen", vlak naast de Lovaart die uitmondt in de Ijzer op een boogschuit van de Oostduinkerkse badplaats.
Het domein, met zijn zeer rustige ligging, dat zich enkel scheidt van de Lovaart door een gekende fietsroute, die enkel plaatselijk bereden mag worden door auto's, is "de" uitgelezen plaats om een weekendje of vakantie alles achter U te laten en uit te waaien aan zee.
Mede door zijn rustige ligging op 1 km van de kustlijn en de duinen, 2 km van het centrum van Veurne, 8 km van Nieuwpoort en enkele km's van Diksmuide, is dit de ideale uitvalsbasis om met het gezin of groep vrienden de Westhoek te verkennen.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Captcha picture
Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

Prijzen : per nacht ontbijt incl.:
1 persoons : 45
2 persoons : 80
kinderen onder de 4j. gratis
tussen 4 - 12j : korting van 25%
voor grotere groepen of een verblijf langer dan 3 nachten zijn de prijzen op aanvraag.

Maaltijden bij Bed and Breakfast 't Korenhof B&B

Na een zalige nacht slapen, ontwakend uit een droom, kan U rustig, in een warm en stijlvol kader, met de geur van verse koffie of thee, genieten met volle teugen van een uitgebreid ontbijtbuffet.
Aan niets mag het U ontbreken, vers geperst sinaasappelsap, vers fruit, confituur, choco, honing, chocolade hagelslag, een vers gekookt eitje, een ruim aanbod van lekker ruikende broodjes, kaas, salami, ham,.
Om U geliefde eens extra te verwennen in deze oase van rust, is er ook de mogelijkheid tot het verkrijgen van een champagne ontbijt.
Om U nog extra krachten bij te zetten, tijdens Uw verkenningstocht doorheen de pittoreske dorpjes in de westhoek, is er een mogelijkheid tot het verkrijgen van een uitgebreid lunchpakket

Leuke tips voor de regio

De regio biedt tal van mogelijkheden. uitgestrekte fiets- en wandelroutes. Het strand en de duinen. Pittoreske dorpjes met hun eigen karakter en specialiteiten,....

Extra informatie

Algemene info

Contactpersoon:
Monnens N
Adres:
Conterdijk 4, Oostduinkerke (Wulpen)
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker