Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Bed and Breakfast Waterfront Art Guesthouse

Algemene info

5
Contactpersoon:
Wouter Arrazola de Onate
Adres:
Verbindingsdok Westkaai 8, Antwerpen
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Omschrijving

UNIEKE LOCATIE: Stijlvol en artistiek Guesthouse gelegen op 't Eilandje, met zicht op de oude dokken, en toch in het centrum. In deze originele buurt worden de oude dokken en de jachthaven omringd door schitterend, gerenoveerde pakhuizen, met trendy cafees en restaurants aan de kade. Op 10 minuutjes wandelen van de kathedraal en met het nieuwe Museum aan de Stroom om de hoek. Waterfront Art Guesthouse huist ook het Open Atelier van kunstschilder Olga Dengo.
UNIEKE STIJL: Moderne kunst en antiek, gecombineerd met design en exotische details. Verzamelde kunstobjecten sieren de ruimtes. Er is een zonnige patio in provencaalse stijl. Rust, kleur en klasse.
UNIEKE FORMULE: De nadruk ligt sterk op "onbezorgde rust in stijl". Vanaf het moment dat u binnenwandelt weet u dat u voor één vaste prijs alle faciliteiten van het guesthouse kan gebruiken. Dit zorgt voor een zeldzaam relaxte sfeer. Naast een ruime gastenkamer met badkamer krijgen de gasten een eigen, volledig uitgeruste keuken ter beschikking en een eigen woonkamer met zicht op het water en de jachten. Drankjes en hapjes uit de koelkast en bar zijn vrij te gebruiken. Draadloos internet inbegrepen. Het atelier kan op aanvraag gebruikt worden. Geen vaste check-out of ontbijttijden.
Makkelijk bereik en parking.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

De prijzen zijn per nacht en alles inbegrepen:
Eénpersoonskamer: 99,- euro
Tweepersoonskamer: 115,- euro
Speciale prijzen voor lange verblijven
Alles inn: ontbijt, keuken, woonkamer, consumptie, parking, internet.

Maaltijden bij Bed and Breakfast Waterfront Art Guesthouse

Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in de keuken of eetruimte. De tijd van het ontbijt is niet gelimiteerd maar is de avond ervoor flexibel onderling af te spreken.
De uitgeruste keuken (basisproducten aanwezig) is vrij te gebruiken door de gasten, voor lunch, avondeten en snacks. Het gebruik van de bar en drankjes is inbegrepen.
Er zijn veel verschillende restaurants in de buurt, voor elke stijl wat wils. De Kaai, Cappuccino Club, Ile d'Anvers, Kleyn Seelandt, Lux, Bassin, La Riva, Het Pomphuis...
Voor de onverwachte honger kan u altijd met de gastvrouw praten.

Leuke tips voor de regio

't Eilandje is een schitterende, opkomende buurt in het centrum van Antwerpen. De jachthaven en omringende kanalen geven een gevoel van ruimte dat zeldzaam is in een wereldstad als Antwerpen. Toch bevindt men zich in het centrum op 10 minuten wandelen van de kathedraal.
Antwerpen werd onlangs vernoemd als meest hippe en trendy stad in de wereld. Mode, diamant, kunst, cultuur, historie, water, moderne architectuur... Alles wat een wereldstad bieden moet.

Extra informatie

Paint Clinics: workshops in groep rond relaxatie en schilderen zijn te volgen in het atelier. Deze worden begeleid door de kunstenaar en haar echtgenoot arts.

Algemene info

Contactpersoon:
Wouter Arrazola de Onate
Adres:
Verbindingsdok Westkaai 8, Antwerpen
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker