Welkom op onze B&B en charme hotels website!     
B&B eigenaars:    Login / aanmelden    Language-Location:

Bed and Breakfast Waterlelie

Foto's van Bed and Breakfast Waterlelie in Heuvelland-Westouter

Algemene info

4
Contactpersoon:
Inge Deschuytter
Adres:
Boeschepestraat 19, Heuvelland-Westouter
Land:
België
website:
Website link
Tel:
Klik hier

Omschrijving

Graag verwelkomen wij, Inge en Mario, u in onze nieuwe B&B Waterlelie, gelegen aan de rand van het idyllische bloemendorp Westouter. Op wandelafstand van de dorpskom wacht u vast en zeker een ontspannend verblijf. Heuvelland met zijn acht dorpen ademt een unieke sfeer uit. Laat u verleiden door de pure landelijkheid, rust en intense schoonheid.
Onze troeven : zalig slapen dankzij het natuurlijk slaapsysteem van Green Sleep, bed-en badlinnen van biokatoen, uitgebreid ontbijt met bio-accenten, duurzame meubelen, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Naam*:

E-Mail*:

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:


Aantal Personen*

Bericht (Optioneel):

Vul de cijfers/letters in:

Prijsomschrijving

Voor een overnachting betaalt u € 75 voor twee personen, inclusief uitgebreid ontbijt.
€ 65 vanaf tweede nacht.

Maaltijden bij Bed and Breakfast Waterlelie

's Morgens kunt u genieten van een heerlijk, uitgebreid ontbijt met aandacht voor onze streekprodukten zoals bioconfituur uit Wulvergem en appelsap van fruit uit eigen tuin.
Verder serveren we u vers fruit, broodjes en koffiekoeken van de warme bakker, kaas en fijne vleeswaren, yoghurt enzovoort...

Leuke tips voor de regio

Onze B&B leent zich uitstekend voor wie houdt van wandelen. Denk maar aan het Tweebergenpad, het Broekelzenpad en de Yourcenarroute. Fietsers worden meerdere routes aangeboden zoals de West-Vlaamse Bergenroute, de Schreveroute en de fietstocht " De Mijnenslag 1917". Ieper en Poperinge zijn zeker een bezoek waard om de geschiedenis van WO I te ontdekken.(Flanders Fields museum en Talbot House) Lekker eten kan in één van de vele restaurants en ook een sauna of massage is te regelen.

Extra informatie

Wellnessarrangement : één overnachting met ontbijt, 2 uur sauna in de buurt, welkomstdrankje en een gebakje van het huis. (€130 voor twee personen)
Fietsenverhuur en lunchpakketten op aanvraag.
Originele cadeaubons verkrijgbaar.

Algemene info

Contactpersoon:
Inge Deschuytter
Adres:
Boeschepestraat 19, Heuvelland-Westouter
Land:
België
website:
Klik hier
Tel:
Klik hier
Booking.com
In de kijker