Sign In

Riche Terre biedt luxueuze en sfeervolle gastenkamers aan . Uniek daarbij is het ruime vakantie appartement met zonneterras en een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. De ligging is enorm centraal, aan de rand van het bos ‘Ryckevelde’ en op een boogscheut van de historische stad Brugge. Voor fiets- of wandeltochten is het de locatie bij uitstek. Diverse uitgestippelde routes zijn beschikbaar. ‘s Avonds kunt u genieten van de streekgastronomie. Er is een ruim aanbod van uitstekende restaurants vlakbij en in de pittoreske stad Damme. En voor wie van winkelen houdt is het mondaine Knokke in de directe omgeving waar men kan ‘Funshoppen’. Niet omdat je moet, maar omdat je zin hebt. De Familie Christiaens staat garant voor een deugddoend en romantisch verblijf waarbij de familiale gastvrijheid van groot belang is. Tot de mogelijkheden zullen behoren wandelen, fietsen, paardrijden en golfen. De gastronomische arrangementen in samenwerking met Restaurant ‘Le Manoir Quatre Saisons’ zorgen voor een culinaire ontdekking. Wij heten u van harte welkom ! Tot binnenkort.

Kamers

In totaal beschikt RICHE TERRE over 5 kamers, waarvan 4 romantische en charmante gastenkamers en 1 luxe vakantie appartement

Prijs

CHARMANTE KAMER : Midweek : 95,-EUR - Weekend : 115,-EUR (incl. ontbijt) ROMANTISCHE KAMER : Midweek : 105,-EUR - Weekend 125,-EUR (incl. ontbijt) LUXE VAKANTIE-APPARTEMENT : Midweek : 135,-EUR - Weekend : 150,-EUR (zonder ontbijt) CHARMANTE KAMER : Midweek : 95,-EUR - Weekend : 115,-EUR (incl. ontbijt) ROMANTISCHE KAMER : Midweek : 105,-EUR - Weekend 125,-EUR (incl. ontbijt) LUXE VAKANTIE-APPARTEMENT : Midweek : 135,-EUR - Weekend : 150,-EUR (zonder ontbijt) CHARMANTE KAMER : Midweek : 95,-EUR - Weekend : 115,-EUR (incl. ontbijt) ROMANTISCHE KAMER : Midweek : 105,-EUR - Weekend 125,-EUR (incl. ontbijt) LUXE VAKANTIE-APPARTEMENT : Midweek : 135,-EUR - Weekend : 150,-EUR (zonder ontbijt)

Tips Regio

Het bosrijke Domein 'Ryckevelde' bevindt zich aan de achterdeur van de Chambres d'Hôtes. Wandelen, fietsen, paardrijden behoren tot de mogelijkheden. Vervolgens kan men golf spelen in Damme Golf en Country Club : het plezier van golf en natuur tesamen. In de Heemtuin Ryckevelde kan men kennismaken met de typische landschapselementen en de biotopen van de arme zandgronden die de omgeving kenmerken. De historische stad Brugge bevindt zich op een beugscheut van de B&B en het pittoreske Damme is vlakbij. Voor wie van winkelen houdt is het mondaine Knokke de ideale Shopping-stad.

Extra informatie

Gastronomische arrangementen worden aangeboden in samenwerking van het culinair hoogstaand Restaurant 'Le Manoir Quatre Saisons' te Brugge. Het vervoer heen en terug naar het Restaurant wordt door ons verzorgd.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID