Sign In

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

  Riche Terre biedt luxueuze en sfeervolle gastenkamers aan . Uniek daarbij is het ruime vakantie appartement met zonneterras en een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. De ligging is enorm centraal, aan de rand van het bos ‘Ryckevelde’ en op een boogscheut van de historische stad Brugge. Voor fiets- of wandeltochten is het de locatie bij uitstek. Diverse uitgestippelde routes zijn beschikbaar. ‘s Avonds kunt u genieten van de streekgastronomie. Er is een ruim aanbod van uitstekende restaurants vlakbij en in de pittoreske stad Damme. En voor wie van winkelen houdt is het mondaine Knokke in de directe omgeving waar men kan ‘Funshoppen’. Niet omdat je moet, maar omdat je zin hebt. De Familie Christiaens staat garant voor een deugddoend en romantisch verblijf waarbij de familiale gastvrijheid van groot belang is. Tot de mogelijkheden zullen behoren wandelen, fietsen, paardrijden en golfen. De gastronomische arrangementen in samenwerking met Restaurant ‘Le Manoir Quatre Saisons’ zorgen voor een culinaire ontdekking. Wij heten u van harte welkom ! Tot binnenkort.

  Kamers

  In totaal beschikt RICHE TERRE over 5 kamers, waarvan 4 romantische en charmante gastenkamers en 1 luxe vakantie appartement

  Prijs

  CHARMANTE KAMER : Midweek : 95,-EUR - Weekend : 115,-EUR (incl. ontbijt) ROMANTISCHE KAMER : Midweek : 105,-EUR - Weekend 125,-EUR (incl. ontbijt) LUXE VAKANTIE-APPARTEMENT : Midweek : 135,-EUR - Weekend : 150,-EUR (zonder ontbijt) CHARMANTE KAMER : Midweek : 95,-EUR - Weekend : 115,-EUR (incl. ontbijt) ROMANTISCHE KAMER : Midweek : 105,-EUR - Weekend 125,-EUR (incl. ontbijt) LUXE VAKANTIE-APPARTEMENT : Midweek : 135,-EUR - Weekend : 150,-EUR (zonder ontbijt) CHARMANTE KAMER : Midweek : 95,-EUR - Weekend : 115,-EUR (incl. ontbijt) ROMANTISCHE KAMER : Midweek : 105,-EUR - Weekend 125,-EUR (incl. ontbijt) LUXE VAKANTIE-APPARTEMENT : Midweek : 135,-EUR - Weekend : 150,-EUR (zonder ontbijt)

  Tips Regio

  Het bosrijke Domein 'Ryckevelde' bevindt zich aan de achterdeur van de Chambres d'Hôtes. Wandelen, fietsen, paardrijden behoren tot de mogelijkheden. Vervolgens kan men golf spelen in Damme Golf en Country Club : het plezier van golf en natuur tesamen. In de Heemtuin Ryckevelde kan men kennismaken met de typische landschapselementen en de biotopen van de arme zandgronden die de omgeving kenmerken. De historische stad Brugge bevindt zich op een beugscheut van de B&B en het pittoreske Damme is vlakbij. Voor wie van winkelen houdt is het mondaine Knokke de ideale Shopping-stad.

  Extra informatie

  Gastronomische arrangementen worden aangeboden in samenwerking van het culinair hoogstaand Restaurant 'Le Manoir Quatre Saisons' te Brugge. Het vervoer heen en terug naar het Restaurant wordt door ons verzorgd.

  Geeft beoordeling

  Een reactie achterlaten

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Service
  Waarde voor uw geld
  Locatie
  Netheid