Sign In

Charmante gastenkamers. Villa in pittoresk en landelijk dorpje aan de voet van de Kemmelberg. Uitgebreid ontbijtbuffet met lokale streekproducten, bij mooi weer geserveerd op buitenterras. Gemakkelijk bereikbaar. Op 9 km van Ieper en Poperinge, 3 km van Frans-Vlaanderen en 35 km van Lille (Rijsel). Op 10 km van de autosnelweg Lille-Dunkerque: uw uitgangspunt naar Frankrijk of voor de oversteek naar Engeland. Direct gelegen aan het nieuwe wandel- en fietsnetwerk, de Vlaanderen Fietsroute LF6 en de West-Vlaamse Bergenroute. Ideaal vertrekpunt voor wandelaars en fietsers. Bosrijke omgeving. Natuur en rust vind je bij ons in overvloed. Welkomstdrankje. Ruime parking. Geniet van uw bezoek aan de Westhoek met een onvergetelijk verblijf in Hof ter Klijte.

Kenmerken

Kamers

Onze smaakvol ingerichte kamers liggen op het 1° verdiep. Een gemeenschappelijke luxueuze badkamer met douche staat ter uwe beschikking.

Prijs

Tweepersoonskamer: 60 euro voor 2 personen met uitgebreid ontbijt Eenpersoonskamer: 35 euro voor 1 persoon met uitgebreid ontbijt. Tweepersoonskamer: 60 euro voor 2 personen met uitgebreid ontbijt Eenpersoonskamer: 35 euro voor 1 persoon met uitgebreid ontbijt. Tweepersoonskamer: 60 euro voor 2 personen met uitgebreid ontbijt Eenpersoonskamer: 35 euro voor 1 persoon met uitgebreid ontbijt.

Tips Regio

Wij helpen u graag met toeristische informatie en bruikbare tips voor een perfect verblijf.

Google Reviews

4,7
14 reviews
 • Olivier Dhoop
  Olivier Dhoop
  een jaar geleden

  Super verblijf: zeer gastvrije en gezellige B&B, ruime en nette badkamer en kamers, zeer lekker ontbijtbuffet (heerlijk ei met spek!) en alles corona proof. We gaan er zeker nog eens terug!

 • Bie Van melkebeek
  Bie Van melkebeek
  4 jaar geleden

  Geen flauw idee waar ze die hoge score halen. De kamers zijn oud en vochtig. Badkamer te delen met minstens drie kamers. Wat lang kan wachten zijn s morgens. Niet handig. Ontbijt is ok.

 • Geerhard Joos
  Geerhard Joos
  3 jaar geleden

  Aangenaam verblijf zoals steeds. Fijn gastkoppel

 • Erik Reuterink
  Erik Reuterink
  4 jaar geleden

  Kom er nu voor 6e keer ivm Ieper Rally. 1 woord Super.

 • Yoeri Adams
  Yoeri Adams
  een jaar geleden

  Warme ontvangst, alles netjes, een goed ontbijt om de dag in deze mooie streek te starten.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID