Sign In

Wij ontvangen u graag in de Huyshoeve. Ons charmehotel ligt net aan de rand van het pittoreske dorpje Ramskapelle, op drie kilometer van het centrum van de bruisende badstad Knokke-Heist en in de directe omgeving van Brugge, Damme, Cadzand en Sluis. Voor alle gasten wordt een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien. Er is gratis parkeergelegenheid en voor de sportlustigen kunnen fietsen gehuurd worden.

Kamers

De kamers bieden u ruimte en comfort voor een heerlijke vakantie. Zowel de stijlvolle inrichting als de ruime badkamer zullen u bevallen. Kamers met een apart toilet zijn beschikbaar. Elke kamer heeft een flatscreentelevisie, internet, minibar, een theeset en kluis op laptopformaat. Alle kamers bieden u een uniek zicht op de polders. U kunt ook kamers met een terras reserveren. - Standaard : Bij deze stijlvolle kamer hoort een heerlijke "raindance"-inloopdouche. - Comfort : Deze kamer biedt u extra ruimte en eveneens een "raindance"- inloopdouche. - Luxe : Dit is een ruime kamer met "raindance"- inloopdouche en ligbad of met een open badkamer met driehoeksligbad. - Familiekamer : In deze luxueuze kamer zal u ongetwijfeld de aparte kinderkamer en het privéterras waarderen. U beschikt ook over twee aparte badkamers met "raindance"- inloopdouche en ligbad.

Locatie

Tips Regio

Wanneer u in Knokke-Heist bent, mag u het strand, het Zwin en de Vlindertuin niet missen, maar een dagje gezellig shoppen of een bezoekje aan het Casino zijn een pluspunt voor de ideale vakantie. U kunt ook de streek verkennen dankzij de talloze wandel- en fietsroutes. De Riante Polderroute komt zelfs aan de Huyshoeve voorbij. Vlakbij Knokke-Heist liggen de historische steden Brugge en Damme die een bezoek meer dan waard zijn. Ook toeristische toppers zoals het Nederlandse winkelstadje Sluis en het strand van Cadzand liggen op nauwelijks zes kilometer van Knokke-Heist.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

    Toon beschikbare kamers