Sign In

Charme Hotel Start vanaf €156,00

Charme Hotel Huyze Die Maene

Markt 17, 8000, Brugge, West-Vlaanderen
Bezoek website

In de middeleeuwen een statig verblijf voor hoge gasten van de stad, bij steekspelen op de Markt. Nu een verfijnd Bistro-Brasserie waar U in een unieke omgeving een ogenblik beter de rijkdom van het leven kunt proeven. Dit historisch huis, voor het eerst in 1302 onder de benaming “lostel a le lune” vermeld,werd in de 14de en de 15de eeuw door de stad Brugge gehuurd om bij feesten enplechtigheden op de Markt een waardig onderdak te kunnen verlenen aan prinsessen,ambassadeurs, notabelen en magistraten. De prachtig gebeeldhouwde witstenen schow die toen de benedenverdieping(nu de keldergeworden) sierde, werd in 1871 naar het Brugs Museum voor archeologie overgebracht.De houten puntgevel werd op het einde van de 18de eeuw vervangen door eengepleisterde gevel met drie verdiepingen. Deze gevel werd dan in 1947 op zijn beurt gesloopt om plaats te maken voor de huidige neogotische trapgevel, waarachter Jean-Dante De Loof, in een bijzonder verzorgde vestiging, met grote kunde de geneugten van spijs en drank voor U oproept en ze smaakvol laat voorzetten.

Kamers

In de middeleeuwen een statig verblijf voor hoge gasten van de stad, bij steekspelen op de Markt. Nu een verfijnd Bistro-Brasserie waar U in een unieke omgeving een ogenblik beter de rijkdom van het leven kunt proeven. Dit historisch huis, voor het eerst in 1302 onder de benaming "lostel a le lune" op de verdiepingen bevinden zich 2 charmekamers voorzien van alle comfort Badkamer (douche&bad - haardrooger) Kabel TV-HIFI , telefoon,frigo, salon, WC. 1 Appartement-Grand-Luxe,waarvan slaapkamer voorzien van badjassen,een huiselijke woonkamer met zicht op de 'Markt' het geheel vormen.

Prijs

. Charme kamer Grand-Luxe 156,00euro/nacht/2pers ontbijt inbegrepen . Appartement-Grand-Luxe 210,00 euro/nacht/2pers - 272,00euro/nacht/4pers ontbijt inbegrepen . Charme kamer Grand-Luxe 156,00euro/nacht/2pers ontbijt inbegrepen . Appartement-Grand-Luxe 210,00 euro/nacht/2pers - 272,00euro/nacht/4pers ontbijt inbegrepen . Charme kamer Grand-Luxe 156,00euro/nacht/2pers ontbijt inbegrepen . Appartement-Grand-Luxe 210,00 euro/nacht/2pers - 272,00euro/nacht/4pers ontbijt inbegrepen

Locatie

Tips Regio

Wij zijn gelegen op de 'Markt' het centrale puntje van Brugge d.w.z. dat al Uw stadsbezoeken met een gezonde stadswandeling afgelegd kunnen worden. Alsook het bezoek aan Brugge per koets is de opstapplaats op de 'Markt' vanaf 10 uur tot 22 uur. Wij regelen graag alle mogelijkheden voor U en maken van Uw veblijf een niet te vergeten moment.

Extra informatie

Ondergrondse Parking op 100M De 'Markt' is autovrij, voor de bagage kan men zich met de wagen op de'Markt' begeven zo wij U de eenvoudigste weg naar de parking uiteenleggen.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

    Toon beschikbare kamers